When I close my eyes , I see that smile.....

Wednesday, January 16, 2013

Facebook dan Handphone android

Hello blog ..

Hari ni kita bersantai kejap ye ..
Facebook ! Setiap dari korang mesti ada akaun Muka Buku ni kan ? Tipu lah kalau cakap tak ade . Semalam eycha update pasal "Go Launcer"kan ? Tapi kali ni pasal " Facebook " pulak . Ok setiap orang ade kelemahan , macam tu juga benda yang kita cipta . ALLAH je yang sempurna ok ?

Mungkin korang lebih senang ber 'Facebook' melalui handphone , mungkin ade yang main game sekali kan? Mungkin korang ta perasan yang ' spam ' banyak dari ' Facebook ' ni . Eycha cakap sebab eycha pernah kena . Dan enfon telah pun diformat .

Enfon eycha jadi ' full ' dengan sendirinya . Enfon hang sesuka hati .
Lepas tu ada kes yang eycha tengok , enpon dia macam kena rasuk . Tiba2 lampu menyala sendiri lepas tu tutup , lepas tu menyala balik . Eycha ada tengok vid pasal enfon tu . Sebab jadi macam tu kerna dia main game ' poker ' dari facebook dan online facebook dengan kerap . 

Jadi sekarang ni eycha tak install pun 'facebook' bukak pun dekat pc je .
Sebab eycha tak mo melayangkan duit lagi untuk kecuaian sendiri .

Lurve eycha ...

2 comments:

  1. nasib baik saya guna komp jer hehe

    ReplyDelete
  2. betul tu...byk sangat pop up sampai boleh memberatkan hp....

    ReplyDelete