When I close my eyes , I see that smile.....

Thursday, April 28, 2016

HAPPY BIRTHDAY WAN FARAH NASUHA ..

Hello , Hello korang ...

Ha , ni kes 16 / 04 / 2016 , surprise picnic birthday party . Haaa kau . Kemain lagi nyah .
Actually nak buat 9 hb tapi birthday girl pula tak boleh , so kami buat 16 / 04 / 2016 .
Bertempat di Lake Garden , Kuala Lumpur . Decorate picnic tu korang boleh amek dengan chandelierbyzedempire ( instagram ) . Seriously puas hati . Pavlova yang super yummy tu pula kak daia order dengan kawan dia di putrajaya . Frankly speaking , its super duper yummy ...

Disebabkan kami picnic ni taman , agak lecak la juga ketiak . Ha Ha Ha . Eh tapi puas hati tau , yang penting birthday girl sangat happy dan kami pon enjoy . Kelakar pun ada , nasib baik jadi plan ni . Plan ni terbahagi kepada dua kumpulan . Eycha & Kak Daia ( special force ) Eppy , Yana , Joy dan Farah ( main force ) . 
Pagi tu kita punyalah cari ayam panggang ta jumpa , last - last beli di Ampang Point je . Yelah picnic kot . Lepas tu tunggu Joy & Eppy boleh tahan jugak cair make up .. Ha Ha Ha . *gurau . Then Eycha jumpa Kak Daia di Caltex . Then kami terus ke putrajaya ambil Pavlova .. Masa on the way nak ke Lake Garden tu Yana wasep kata dah sampai . Nervous pula Special Force ni sebab Main Force datang awal pulak .! Patut Special Force yang awal . Hahahahah . Choi . 

Then kak Daia suruh Main Force jenjalan , minum - minum dulu . Omg . Bila Special Force ni sampai di tempat kejadian ........ Ohsem babe ... Cantik sangat ... Terus tak kisah panas yang menterik di kepala . Bhaha . So selepas itu kami pun tunggu birthday girl sampai ... Hewwwww .... Sila hayati gambar di bawah !


















TRIMASS ..
HAPPY BIRTHDAY FARA SAYANGSSSS ...

BE STRONG BABEH !

Hai , hai korang ... It's dedicate to YOU !!







TRIMASS ...