When I close my eyes , I see that smile.....

Sunday, June 30, 2013

Berkelah di Sg. Lepoh



Hello Blog ....
Jom layan gambar2 kami di Sg. Lepoh
Kalau nak tahu gambar2 ni juga gambar terakhir daripada handphone samsung eycha ...
Sedih sgt sebab kecuaian sendiri ...
Sape juga yang suruh bawak handphone tu mandi sekali kan ...
Kau ingat ni xperia Z ?
Ah !!!! Benciiiii ......



Mai bakar , mai bakar ....
Sotong dan udang yang sempat di abadi kan sebelum hadam didalam perut
Mila yang telah diganggu oleh eycha ...
Jagung bakar oi ...!
Kelaparan setelah mandi manda
Baru angkat ! Panassss
Kerang bakar bersalut tom yam pess...
Macam nak kenduri kami buat ...
Ta pandang kiri kanan dah ...
Tq to aunty ( mama ara ) Chef kami ...
Kangkung mariiii ....
Pasangan pengantin baruuuuuu .... (kak diana & ojai )

Thursday, June 6, 2013

Free Sample From Whiskas


Hello blog.....

Baru kejap tadi terperasan sesuatu dari whiskas.....
Tada ......

v
v
v
v





Mana la tahu kot2 dapat kan .... Kite try je lah ....
Pade korang yang nak juga tu boleh lah ke SINI
So kita tunggu je lah sample dari Whiskas ...

Lurve , eycha ....

Wah Ayah Dah Pandai Posing dengan Retis ..


Hello blog.....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




Ayah dan Aiman .... Wah3..... Ni yang jealous ni yah .... Orang pon tadew , tapi ayah ade .... hukhukhuk ..


Lurve : Eycha , Ampang