When I close my eyes , I see that smile.....

Monday, March 29, 2010

pewNat gleeee........

urrrrmmmm pewnat ahhhhh....... bwu smlm blek dr kampong x sempawt rehat tros kene g sekola..... urrrmmm 2 sume tok jage aty membe aq yang sowang uh...(malina gilewww) malina ketawi lah aq lerrr mbbb koe paling bek..... huhuhu.... 2 aen thankzzz ah oter an blog aq niehhhh....


well citer sal balik kampong ritooo ade yang sonok ade yang TAK... x aq paham ngan gal2 kampong nie..... ade jer prob drang..... haiiii.... xade kejer len ke dr ganggu idop aq yang dah epy nie ade je yang nak bg aq TENTION tahap cipanziiii....... ngok ngek tollll ahhhh...... huh!!!! awbesh kenduwi kol 2 aq blek, celoteh2 kol 3 lbey bwu tidooooo...... ayoyaii..... penat kol 7 da jage kes adeq aq flashh tandas x rety slowww.... ciap2, tros g bekpes, engat nk g kubo tp xjd coz sume pkai stok short pants..... cian kart MERIAM aq uhhh sowi lahh meriam aq xdapat nak pegang koee da penat glewwww...... cian gak kat aq xdapat men meriam n mancing padahal 2 ah yang aq tgu02 an slame nie....... tapi ag cian kart pak cik aq da ciap an ekan aruan tok kiteowg bwk blek alih2 da blah dluuu....



pasal pesta buku lahk aq ase ugi gile x g!!!!!! membe aq sume g.... neway tanks 2 hinara coz sudi beli an aq someting...huhuhuhu.... mesty yang g uh bowong sakan.... haiiii syioookkknye kowanggggg....... tp ton dpn aq mst kene g gak... 2 azam aq.... kuikuikui

Friday, March 26, 2010

cEronoK CanGAt....


hurmmmmm...... patotnye aq g sek rini tpy mawlas ah...... nak packing barang ops kat sini bermaksud aq xlari umah tpy nk balek kampong..... cok ade kenduwi katam silat so ley ah aq jumpe mamat qute yang dikenali sebagai JEY..... hahahah.... klaka dowh dye xknal pown aq tp 2 ah da minat nk wat cam ne..... aq ske glew tengok rambut dye smart kowt.... But yang aq x berkenan uh tang awek dye..... dress mat rempit glew..... ngan rambut kelinting, kulit itam. n rambut dye h.ligt cket2 sumpah mcm boy.......




Kalo kat k.l kite panggil cikaro, bohsia, o yang seangkatannye tp kat kampong aq ni ayat die orang berlapik cket..... Dia org panggil gal2 uh MANGKOK AYON + MANGKOK JAMBAN + SEGALE2 MANGKOK aq yang mule2 dgar mau tersembuq air yang tengah aq minum uhhhh...... sumpah macam celake..... neway kpd Dak2 p. panjang kowt name tempat uhhhhhh xpcially gal...... KOwg uh dok kampong jeee jd jg lah pgai uhhhhh...... Sampai mak cik2 kutok xmalu keee???? KL len ahhh owg xkesah tapi kowang yang dok kmpg uh jg laaaa name bek WALI kowangggg..... bukan wali band ehHHHH......




Welll aq dah xsabo glew nak blek nie....... Da lm x men meriam....... xkesah lah raye ke x janji aq nak men meriam uhhhhhh...... TUNGGU AQ WAHAI MERIAM..... I MISSS GLEWWW KAT UUUUU

Sunday, March 21, 2010

nAk berUbaH........




well pagi2 kalo wat azam mybe ley jadi kut..... ntah ah....... kalo ley aq nak cube pkai 2dong.... but 2 lah xready glew.... membe aq da pmai yang tobat,aq bile ag ek?????


Tapy bile tengok kat cermin mcm selenger je muke aq pkai 2dong...... Kpd follower sekalian cube kowang tengok muke aq ni pkai 2dong oke ke?????


Mcm selenger ak?????




owh no..... bile aq nak tobat nie..... hmmmmm xto ah......

Wednesday, March 17, 2010

boSaN......

bowsan tol ary isnin g sek.... waktu ptme je cekgu da x macok.... pe2 ahhh.... ase nak nanges g sek ritoooo..... pas rehat aq tros blah malas nak blaja pAi..... nanty kene ceramah lebey2..... aq xsuke....

but smlal g bewst ah gak..... cekgu bm ley ak kutok2 amir... hye amir sabo je keyhhh gurauan sayang dr pn. hElen tok koe.... kpd pN liOu.... ape yang diberi akan ku semat di dlm pale otak nie....

Sunday, March 14, 2010

nGNtoookKKK bEtoLL LAhhh

pagi2 da kene teman membe aq g cc...... ahhhh!!!!! pnt tol da laaa mlm tadi tido lewat,pagi nie membe aq ley lak bantai ajak g cc.... fuhhh penat tak terkata....
kepada eca harap koe ngerti perasaaan kawanmu ini......

Saturday, March 13, 2010

howttttt.........

uiiii cakap sal howt sume mst tau right.......
Aq ngan membe aq berdiskusi sal hal ni ritooo.....
kalo btl2 pgai kowang uh ley wt kowg jd howt xpe gak but kalo yang memalu an diri an dah segan........ plzzz lah paham..... kpd folower y terasa i m so sorry keyhhh.... juz ckp yang btlllll.....

kemeRdeKaAn......

akhirnye selepas smggu aq berperang, kemerdekaan milik ku.........
dah xmampu otak aq nak perah jawapan tok soalan yang cekgu bagi.....
Aq give up tol........ Neway pekse da awbeshhhhhh nak enjoy ah lak.......
But yang tak bewsnyerrr 3ary mggu dpn kene skola.....
Huhuhuhuh tidakkah dikau kasihani kami guru-guruku.......

Thursday, March 11, 2010

LoOk hErE EcAh...

ANYONG ECAH....
nie contoh yang aku da wat...
look...
aku wat boleh jerk...
aper la ko...
but sory yang background 2 aku xtao nk ilangkn yang kaler pink 2..e2 ko kna mnx tolong 'ena yang terer'..
hehehe...pasnie kalo ko nak buang pic ni,aku rela kok....hu3..ko nie pantang nmpak muke aku je, pasal blog..mcm la aku da terer sgt..hu3..btw eca..huaiting wat blog..!!aku redy membantu lor...oke la.daa...


nie pic aku n qaisara time g.....tet..tet...hello...
'blog yang anda bce tiade dlm perkhidmatan..tq..'