When I close my eyes , I see that smile.....

Wednesday, September 26, 2012

Free Medical Check Up by Rotary Club


Hello....

Hari ahad lepas 23 September 2012 bertempat di Lembah Jaya Utara a.k.a Bukit Belacan telah berlangsung dengan jaya nya aktiviti periksa - memeriksa... Ahah !! Terima kasih diucapkan kepada Rotary Club sebab sudi buat pemeriksaaan dekat kawasan eycha ni ...!  Jum zoom out in antare pemeriksaan yang dijalan kan ...


* ujian payudara - wanita je lah ...


* pemeriksaan mata ..


* tekanan darah ...


* sesi kaunseling ....








ujian mata


Tunggu la oi


tempat pendaftaran


BP check


Dentis ....


kidz zone


breast check up




Ok itu sahaja ....
Lurve eycha : bukit belacan ....

Monday, September 24, 2012

Segmen : Saya Nak Ramai Kawans Blog

Hello korang ....


Lai la join segmen ni pulak ... Ta rugi pon , profit lagi ade ..



Lai2 click sini ...
Lai meriah kan keadaan .....

Follower eycha skunk : 49 orang ...

Lurve eycha , Taman Rimba Ampang...

Wednesday, September 19, 2012

Wordless Wednesday #2


posted from Bloggeroid

Hadiah kawan lelaki....

** Hello ....

Malam ni eycha dah pening sangat ... Pernah ta korang rase pening nak memilih hadiah untuk sesorang ... Hendak di tegak kan bahawa lelaki yang di maksud kan bukan teman lelaki ok ? Jum zoom out in ceritera ini ...

Dia salah seorang kawan yang rapat dengan eycha .. Rasa nya ape yang dia suke eycha dah bagi ... Surprise pon dah bagi .... Ape lagi yang eycha na bagi ...

Ramai yang cadang kan eycha bagi aksesori seperti jam , tali pinggang , dan lain2 .. * apesal ayat skematik sangat ni ....

Tapi ade gak yang memandang dengan pandangan membunuh bila eycha tanya :

' wey korang ape lelaki suka '

Hadoi , pelik benar kah persoalan eycha tu ??? Tapi yang paling best nye terkantoi pulak dengan kak ara ... Sbb dy tahu eycha nak bagi siapa ...

Agak2 ade cadangan lain ke hah ?

Sekian pengkongsian kesian ...
Lurve eycha , dalam kamar beradu ... **

posted from Bloggeroid

Wednesday, September 12, 2012

Monday, September 10, 2012

GiveAway : From Sept to Nov by Jaja Sutera

Hello korang ...

Jum zoom out in yang ni pulak ...



Jom lah join mana tahu boleh menang hadiah kan ..
Ahaks ...
Korang2 sila click SINI
untuk menyertai ...

TAGS :




dan semua pembaca ...

Lurve eycha Keramat

Segmen: Follow Blog Kamu !!!

He..Hello...

Eycha join segmen motivasi lagi ....
Hahah ... Bukan motivasi la tapi Segmen Follow Blog Kamu ..
Pengasas nye adalah The Pure Heart of The Empty Soul .
Eycha dapat tahu daripada Kak NAZ sebab die tag eycha ..
hewhew .. kau hado ? Tq2 ...
Jum2 kite zoom out in segmen ni ...



Jom-lah kite meriah-kan lagi suasana 
dekat SINI
ade hadiah best taw ....

Follower eycha buat masa kini : 23

TAG :

Owrite tu je pengongsian kali ini ..
Lurve eycha Keramat

Friday, September 7, 2012

"zyraroxx: follower datang bertubi-tubi"

Hello korang ...



Comel kan banner kat atas tu ?
Jom jumpe tuan die ....
Jom2 kite same2 memeriahkan suasana di Sini ...


Follower >>> 14 ... hukhukhuk 

Wednesday, September 5, 2012

Kakimu di bibir ku

Hello

Sekarang eycha mengalami kegilaan yang dasat... Hahahaha... Tajuk kat atas tu betul2 terjadi pada eycha sendiri...

Tarikh kejadian - 1 september 2012..
Kejadian berlaku di dalam bilik eycha...
Waktu kejadian - eycha tengah tidur .. Jum zoom out in ape cerite nye ...

Malam tu eycha g melepak kat umah kak ara.... Balik dah penat eycha terus landing atas katil dengan tak tutup pintu .... Penat sangat lah kan ... Lepas tu kucing eycha ni TanTinTun dan PomPom suka sangat gaduh... Entah macam mana pompom masuk bilik eycha , tantintun pulak memang tidur dengan eycha bersama montel... Agaknya tantin tun sedar pompom masuk dia pun rembat lah pompom....

Dan agak nye sebab gelap.... Pompom main langga je ape y ade , pijak ape yang boleh .... Nak dijadikan cerita habis bibir eycha kene pijak dengan pompom... Memang kaw2 dia bagi ... Tapi sebab malam tu eycha penat , eycha biarkab je diaorang.... Eycha tidur dengan buat duck mouth .... Hahahaha ... Sakit lah .... Makan , gosok gigi , na rapat kan pun bibir ni sakit ....






Tu je kisah eycha....
Lurve eycha ampang

posted from Bloggeroid

Segmen Jiakreatifelt : Blog aku cantik tak?


Selamat pagi....

Ni tadi eycha tengah BW tibe2 jumpe segmen yang betul2 me-neruja kan hati.... Jum zoom out in ...




jeng...jeng...jeng..... Ni lah segmen nye... Bagi korang yang nak join boleh ke sini - blog kak jia

Eycha tahu blog eycha ni tak se chantek dan se megah blog yang lain tapi saje nak berlagak dengan member lain... Ahah ...
Korang2 jom lah join segmen ni.. Boleh berkenal-kenalan kan?

Tags :

*** Kak Araniza***
*** Dayah ***
*** Faralina ***
*** Kakak curly ***
dan semua readers ..

Lurve eycha , Wangsa Maju