When I close my eyes , I see that smile.....

Monday, January 30, 2012

eycha tahu dah !!

Salam kepanasan ...
          Panas-nya petang ni ... Nasib baik perut dah kenyang .. Hihihi .. Tadi eycha makan dengan kak ara & kak syera (kawan kak ara) Eycha totally full today .. Heheh .. Eycha kalau makan memang tak ingat dunia . Hmmm .. Ni dah berapa kali dok menguap je ... Mengantuk tahap gaban .... Macam mana nak hilang mengantuk ye ? Hmmm .. Entah lah .. Eh , dah2 lah melalut eycha nak cerita pasal apa yang eycha tahu ....


EYCHA TAHU DAH , MACAM MANA NAK BUAT KAK ARA BENGGANG DENGAN EYCHA !! Tadi lepas lunch kak ara ajak lepak dengan dia lepas habis kerja , tapi eycha jawap TA NOKKK !! Eycha cakap eycha nak g meronggeng ... Heheheh ... Kak ara suh gak eycha pegi ... Ntah macam mana mulut ni gatal cakap " Orang nak jumpa KAMAL nanti " , pergh terus muka akak eycha berubah tahap cipan lapar .. Ergh ... Takut wooo .. Terus eycha menidakkannya , saja je gurau .. Heheheh .. Takut jap tengok muka kak ara macam tu .. Lain kali kalau eycha nak bagi dia benggang eycha tahu dah .. Hahahah ..


p/s : eycha memang suka cari pasal ... Babai ..


Lurve eycha , ampang ....

Thursday, January 26, 2012

Kami bersatu kembali !

Eycha datang lagi .....
          Tamak nya eycha kan ?? Kan ?? Tak kisah pun yang penat eycha ... Hahahah .. Dalam ni eycha nak cerita 2 cerita tau .. Malas nak buat post banyak2 .. Kire 2 in 1 la ... Hahah ... First eycha nak cerita pasal meronggeng ... Hehehe .. Merayap lah dengan my lovely sister( Araniza) ...Dan yang terakhir Kisah Jogging Kami !! Jum Zoom in out .. Hahah ..


Merayap sama kak ara ... ( 21 January 2012 )
         Hari ni memang siot , cadang nak pegi Subang-lah , Wangsa Maju-lah ... Last2 hampeh .. Kiteorang g Wangsa Maju je .. Mana tak-nya , eycha tunggu kak ara call , kak ara tunggu eycha call .. Lepas tu eycha keluar tak bawak phone .. Ceritanya memang terbaik lah kan ... Hahahah ... Pergh jalan depan Hotel Flaminggo tu ...... Jammed gilosh ... Sampai kiteorang yang naik moto ni pun susah nak menyelit tapi lepas je depan sikit dah oke lah .... Perjalanan ke Wangsa Maju adalah untuk men-terminated P1 Wi-Max kepunyaan kak ara ku sayang ... Tapi nak cari kedai P1 bukan main lagi kiteorang main pusing2 dekat seksyen 2 tu . * Dah le dekat dengan rumah atok eycha * Lepas tu yang paling2 lawak , bila dah masuk Wangsa Maju kiteorang jadi weng .... Nak ke danau tataw .. hahaha .. Padahal keluar highway straight je la kan ... Hahahah .. Jalan2 makan dekat Little Taiwan .. Kecian nya akak eycha ni .. Disebabkan dia amik Herbal Life terpaksalah dia makan makanan yang tak banyak kolestrol .. Hahah .. Cian ... Tapi best la merewang sana-sini lepas tu best tengok iman kak ara tergugat dek kerana muffin .. hahah .. Sabar je eycha time tu ... Dah bosan merewang kiteorang pun berangkatlah .. Huhuu ... 


                                                 





Kak ara punye yang mee tu .. Eycha nasi ayam la ... Ni masa makan dekat Little Taiwan .. Huhuhu .. Seronok taw .....


 Kisah Jogging Kami !! ( 23 January 2012 )
           Tepat jam 0700 kak ara dah semangat suck telepon eycha tanya dah bangun belum .. Hahah .. Sikit punye semangat akak eycha ni nak kurus .. Oh ye kiteorang jogging dengan epul taw ... Sampai je epul dekat flat , eycha pun tengah dok panas kan engine motor .. Kire tak ade sesiapa lambat-lah .. So pagi tu cuaca agak macam baik , sejuk lagi tu .. Oh ye ! Kiteorang jogging dekat Taman Tar dekat KDE tu .. Tahu tak masa nak masuk dekat Menara Impian ( Rumah kak ara ) eycha kena sengat dengan penyengat .. Sampai Hari ni mata ni bengkak , tapi tak sakit taw .. Masa kena sengat tu yang sakit siap pening lagi .. Sekarang ni eycha cuma pening2 je mungkin bisa dia ada lagi kot .... Kak ara yang baik terus je bawak macam2 minyak angin , krim untuk eycha .. Tapi epul pun baik juga sebab suruh call kak ara bawak turun ubat untuk eycha ... Hahah .. Cayang korang mostly kak ara .. Dengan kepala yang agak ting-tong eycha pun jogging lah dengan diaorang ... Penat .. Penat .. Penat .. Eycha rasa eycha yang paling lemah , baru jogging kejap dah sakit itu , sakit ini .. Hihihi .. Kesian diaorang kena layan karenah eycha .. Sorry guys ... Eycha mengada-ngada lebih .. Hihihi ... Lepas tu dah sampai dekat tempat yang banyak munkey tu eycha dah perasan awan hitam , tapi apa kan daya ... Badan berat , kaki sakit ... Sampai je depan Masjid hujan dah turun ... Kira jogging dalam hujan lah ni .. Eycha kena tinggal lah sebab stamina tak kuat .. Nak balik ke moto dah la jauh .. Huhu dengan penuh paksaan eycha berlari ... Pastu lepak kat parking sampai hujan reda .. Naik atas lepak dekat depan rumah kak ara lak .. Hiiiiii ...


Lurve eycha , ampang ..
           

Perlu atau Tak ?

Happy lunch hour ....
           Ape yang perlu , ape yang tak tu kan ? Haaaa .. Perlu mandi ke ?? Hahah ..Kalau korang tak mandi lagi tu , bawak2-lah mandi ye .. Dah bau dah tu ... Eycha kusut-kusut kutu-lah sekarang ni .. Tak tahu kenapa tahun ni kusut sangat .. 


Eycha ta jangka pun dia nak kembali pada eycha secepat macam ni .. Tak sedia !! Tak sedia !! Tak sedia !! Hmmmm ... Mungkin eycha perlu masa untuk maaf-kan dia tapi eycha rasa macam eycha hipokrit lah pulak .. Sebab-nya masa jumpa hari tu eycha cakap eycha dah maaf-kan dia .. Tapi hati ni masih lagi terasa peritnya , masih lagi terasa bahangnya .. Ergh ! What should i do ? Perlu ke eycha terima dia semula ?? Hmmmm .. Kawan , family semua cakap siap nasihat kan lagi tak payah dah layan orang macam tu . Maaf kan je dia sebab nanti takut kalau dia mati eycha tak maaf kan pun susah juga .. Tapi dia tak habis2 ganggu hidup eycha untuk kepentingan dia je .. So annoying ! Hmmm .. Eycha ni hidup untuk kepentingan orang je ke ?? Nasib baik ada kak ara yang selalu di sisi .. Eycha rasa dia je yang paling2 ikhlas .. I love her so much .. Muahx .. Muahx .. Muahx .. Untuk akak tersayang ..




Lurve ,
eycha - ampang ...

Friday, January 20, 2012

The new hair ...

Hello .. Hello ... Hello ...
          Tadi tepat pukul 2 p.m rambut eycha yang panjang mengurai tu telah dipotong sehingga ke paras bahu , bawah sikit ... Hahahah ...   Berani mati betul eycha ni ... Kalau ayah tahu memang habis la kena maki 6 hari 6 malam 6jam 6 minit 6 saat 6 detik ... Hahahaha .... Kenapa eycha nekad sangat ni ? Entah lah mungkin sebab stress kot jadi eycha tak fikir apa pun kesan nya , lantak lah orang nak cakap ape janji eycha puas .. Mungkin sebab protes juga .. Hahah ... Jum zoom in apa jadi pada eycha punya rambut ......




see ... berani nya eycha kan ?? hahah .. Okay babai ...



Lurve eycha , ampang ....

Wednesday, January 18, 2012

Dalam ...

Dalam kebetulan kita dipertemukan ,
Pandanganmu meruntun hati ini ,
Sentuhanmu menggetarkan jiwa ,
Senyumanmu menjadi penawar dikala sepi ,
Wajahmu sering bertamu dalam mimpi ku .

Tingkah mu sering menjadi perhatian ku ,
Dalam diam hati kian terusik ,
Dikau ku umpamakan seperti langit ,
Langit yang tak bisa daku gapai dalam realiti ,
Lamgit yang bisa ku gapai hanya dalam mimpi .

Dalam senyuman , hati menangis ,
Dalam hati , meronta inginkan mu ,
Dalam inginkan mu , hati ku terus terluka ,
Luka yang amat dalam ....

Eycha fallin in love ???

Happy good morning ...
           Unbelievable ??? Believe it ... Huahahah ... I don't know why , every time my friend mention his name i feel "gundah - gelana " ... My heart beat fast ... Relax my dear ... Is this love ?? No ! I dont wanna this feeling .. Ya Allah , please help me . Please help me to forget him .. Huhuuuu ... But i really2 'teruja tahap gaban' to see his smile .. His senget smile ... 


Lurve eycha , ampang ... 

Tuesday, January 17, 2012

Masalah ...

Salam petang wey .....
          Petang ni redup sikit-kan .. Pergh , semalam panas betul . Okay , tak payah nak meleret sangat lah kan .. Eycha bukan nak cerita pasal masalah eycha atau sesiapa pun tau .. Tapi cuma nak meluahkan pendapat je ... Ye la kalau pendapat ni lama-lama simpan pun tak guna kan ? Okay jum cerita ...


Dalam dunia ni tak ade sorang pun terlepas daripada masalah kan ? Betul kan ? Cuba fikir balik , bayi yang baru lahir pun ada komplikasi itu lah , ini lah .. Memanglah orang akan cakap , bayi tu bermasalah sebab ibu dia tak menjaga dia dengan baik . Tapi kita fikir balik lah kan .. Orang yang jaga pemakanan lah , itu lah , ini lah tapi at last baby dia still ada komplikasi . Kat sini kan eycha nak cakap kalau dah tersurat kat atas sana kita tak boleh na melawan .. Kalau tak kerana kehendak allah akan terjadi ke masalah kepada baby tu ?? See ?


Pernah tak korang duduk sekejap , fikir kenapa masalah tu datang pada korang ? Tak pernah kan ? Korang cuma tahu mengeluh je kan ? ( Sorry kalau ada yang terasa ) Eycha pun dulu macam tu juga , ada masalah je merungut sampai penat otak . Tapi bila hari berganti hari dan eycha semakin matang , eycha banyak berfikir pasal masalah yang ada pada eycha , kawan-kawan , keluarga , orang ramai . Kita kena ingat yang Allah tak akan bagi kita masalah yang tak mampu kita nak handle . Allah bagi masalah tu sebab nak uji korang je . Lagi satu sebab apa Dia nak uji korang , sebab Dia sayang korang lah . Pernah tak korang fikir kenapa korang demam ke , batuk ke ? Sakit yang remeh temeh la pokok nya ? Mungkin sebab Dia nak kurangkan sikit dosa kita . Kita dah buat baik kan , mestilah ada ganjaranya . Mungkin korang akan ingat masalah korang lagi besar tapi dekat luar sana ramai lagi yang ada masalah sama macam korang plus lebih teruk lagi . Tapi diaorang boleh je tempuh semua tu . Korang suka ke kalau hidup korang sama saje ..


Pagi bangun on time ,
pergi kerja/sekolah ,
petang balik rumah balik ...
Ada masa lapang lepak2 ..


Macam tak best je kan .. Cuba yang ni pulak ...


Pagi bangun terlambat ,
Masuk kerja/sekolah kena marah ,
Dapat kerja menimbun-nimbun ,
Petang balik rumah bersepah sana sini ..
Ada masa lapang kena kemas rumah/ lepak baru sekejap ayah/mak dah panggil ...


Amacam ?  Korang pilih yang pertama or yang kedua .. Memanglah kita tak nak situasi ke dua tu terus jadi tapi kalau sesekali jadi kan haru jadi nya .. So ada lah bengkang-bengkok sikit hidup kita . Kalau kat sekolah pun kita belajar yang lain2 .. Betul tak ?? Ke korang masa dekat sekolah sebulan belajar buat huruf A , bulan depan belajar buat huruf B . Tak kan ??


Masalah tu cuma nak mencantikkan jalan hidup kita je . Selain tu ianya pengajaran juga . Tapi tak tahulah kalau yang hati tenggiling mati sampai tak nak amik iktibar dari pengalaman lepas . Korang kena ingat sebelum roh korang na ditiupkan , masa tu kan korang dah bersedia nak tempuh dunia yang kejam ni ... In case , masa mak eycha mengandungkan eycha dia pernah terjatuh . Tapi alhamdulillah eycha still bertahan , ade je lagi ni ha tengah taip2 ayat ni .. Hahah ... Lagi satu , bagi eycha kalau korang rasa masalah korang tu berat sangat , korang lepaskan aje (cerita) dekat sesiapa .. Tapi make sure yang boleh dipercayai lah ye ... Kalau malu sangat korang tulis dalam diari tak pun dalam blog pastu private kan .. Lagi satu korang pegi lah cari mana2 tempat tinggi bukan untuk terjun tau !!! Korang menjeritlah sekuat dan sepanjang mana korang nak ....  Jangan jerit sampai anak tekak terkeluar sudah lah ...  Memang cadangan yang eycha bagi ni tak boleh nak menyelesaikan masalah tapi sekurang-kurangnya , korang akan rasa lega ... Tak adalah terbuku sangat sampai kena penyakit hati bengkak ... Huuuuuu ... bahaya wooo ...


Okay la , malas nak taip panjang2 .. Buakn ada yang baca pun ... Hahah .. Babai ...
Lurve eycha , ampang ....

Monday, January 16, 2012

Kamal .....

Kite bertemu lagi ...
       Mungkin eycha agak tamak untuk buat post banyak2 tapi masa ni je yang ada untuk eycha ceritakan semua yang ter-buku ... Nama dekat atas tu bukan nama BF or eycha admire okay tapi .... Salah faham juga terjadi .... Haih ... Apesal semua orang nak main salah faham yek ... Hahahah ... Tapi tak apa sebab kali ni kak ara sendiri yang tanya ...


Kamal ni kawan kak ara .. Ala yang 'blind date' person tu lah ... Umur dia 23 tahun lahir tahun ULAR sama lah pulak dengan abang aku ... Memang kaki belit ... Hahaha ... Salah faham yang terjadi dekat sini ialah kak ara sendiri ingat eycha suka si KAMAL ni .... Hahahahah ... Ya Allah .. Tang mana entah yang menampak-kan eycha berminat dengan KAMAL ni .... Boleh tahan juga kak ara aku ni sampai kesitu dia fikir .. Aduh kak ara ni macam baru sehari dua pula dia kenal eycha ... Fyi , eycha ni bukan nya jenis yang suka pada komitmen .. Hahah ... Kalau mak eycha tahu , mahunya dia kutok eycha 6 hari 6 malam 6 jam 6 minit 6 saat 6 detik ... Dah le masa first bagi tengok muka si KAMAL tu mak eycha dah sound setepek .. Tak nak cakap , nanti malu dapat ....


    muka ni lah yang mak eycha kutok ... pergh ... boleh tahan juga mak aku ni ....

adoii .. Macam ni ke yang eycha nak .....? hahaha

Okay dua pic diatas tu untuk tatapan engkorang ... So kalau ade antara korang yang kenalan dia , diam2 sudah la eh ...  

untuk kak ara ku tersayang :
tak mungkin eycha akan suka pada lelaki ini kak , sebab kite sama2 tahu macam mana dia . Akak percayalah orang tak ade ape2 feeling pun .. Akak jangan terpedaya dengan tingkah laku orang ni kak .. Luaran dan dalaman tak seiring kak .. Akak pun tahu kan .. 
Muahx .. Muahx .. Muahx ... tok akak tersayang ....

                                                          i really2 love her ...

                                       kak ara ku yang tersayang .... 
eycha tak pernah ada akak so ni eycha dah sayang dia macam kakak sendiri ... muahx .. muahx .. muahx ...



Salah faham yang tak disengajakan ....

Pagi yang mengantuk sangat .
              Kali ni eycha nak bagi tahu pasal salah faham yang dah hampir 5 6 tahun terjadi tanpa eycha ketahui . Eycha tahu pun daripada kak ara semalam ... Masa tolong kemas office kak ara tibe2 benda ni di bangkitkan . Salah faham yang membuatkan eycha rasa nak guling2 dekat jalan raya ber-tar tu hah ... Amik kau ... 


Salah faham ni antara eycha dan epul .
             Tahu kenapa eycha cakap salah faham ni boleh buat eycha rasa nak guling dekat jalan ?? Sebabnya epul selaku kawan baik eycha ingat eycha suka dekat dia. ( Suka dekat sini bermaksud CHENTA okay ) Macam mana pulak boleh timbul hal ni kan .. Ni cerita dia .


Sekitar 5 , 6 tahun yang lepas .
           Masa tu eycha adalah seorang budak yang dalam diam-diamnya jahat .. Eycha tak buat jahat terang-terangan ... Eycha buat secara sembunyi ... So kepada sesiapa yang pernah cakap eycha baik tu , better korang fikir balik ye ... Eycha dan beberapa kawan eycha ni suka mengenakan boys yang perasan bagus serta kena kan sesiapa sahaja yang malang untuk dijadikan bahan experimen . Straight to the point , masa tu epul suruh eycha cari-kan teman untuk dia . Lepas eycha ber-bincang dengan beberapa kawan eycaha yang satu kepala ni , we all decide Z akan layan epul ... So diaorang pun berkenalan lah sampai epul betul2 falling in love dengan Z ... Dan we all rasa seronok sangat ... Bila Z tak ada mood nak layan epul , eycha atau kawan yang lain akan layan epul .. Hahaha ... Perangai tak boleh blah.... Bila dah selalu sangat main caring2 , Z mula jatuh cinta dengan epul tapi we all dah nasihat yang ni untuk suka2 ... Eycha dah pening dah macam mana nak stop kan game ni ... Entah macam mana satu hari tu kantoi .. Kantoi nya pasal epul ingat eycha yang kacau dia ... Dan rupa-rupanya epul ingat eycha suka dekat dia sampai sanggup kacau dia dalam telefon .. Hello , what for eycha nak buat macam tu sedangkan hari2 eycha dok melepak dengan dia .... Rupa2nya dalam masa 5,6 tahun ni epul masih fikir yang eycha suka dia .. Oh! My... My.... Please tell me what should i do ?? Arghh !!! For me to be in love with my best friend is forbidden .... Say NO to your bestfriend LOVE! NO! NO! NO! Ya ALLAH , berilah aku kekuatan untuk bersua muka dengan epul lagi ... Malunya aku ya ALLAH ... Haih ! Kenapalah epul boleh fikir sampai macam tu sekali ... Padahal masa tu eycha punya-lah dok admire dekat abang L ... Mish pulak dekat abang L ... Huhu ... Tetibe lari topic ...


I hope this misunderstood can be resolved ....
I hope i can see him again ... Smile at me like our first meet .. Hope you still remember me abang L !!!!

Monday, January 9, 2012

Kesakitan ku , ketenangan ku ....

Salam kesejuk-kan korang....
         Fuh ! Mengantok habis eycha hari ni ... Dah lah mengantok , kaki pula sakit ... Huhuhuh ... Cerita nya , pagi sabtu tu dengan penuh semangat suck aku pun pegi-lah jogging...  Sejam jugak-lah aku main pusing2 ... Haih ! Dah lama tak jogging semput gilosh eycha ... Tapi tak ape , hati puas ... Lepas balik rumah , berdenyut kaki ni ha ... Padan-lah muka sebab tak buat warm up dulu ... Petang dalam pukul 2 tu eycha pegi makan dekat Dapur penyek dekat bandar baru ampang tu bersama my lovely mom dan kak ara ... Hihihi ... Agak lama-lah melepak dekat situ , hampir dua jam lebey ... Lepas tu ingat nak pergi berkecah(main air) tapi kak ara tibe2 tak jadi ... So kite orang turun KL ... Sampai kat stesen Hang Tuah mana lagi lahkan nak pegi of coz la TS ... Masok TS cuaca terang je lagi bila keluar mak aih tak sedar dah pukul 8 lebih .... Dengan tak berperasaan penat we all teruskan lagi edisi jelajah ke BB ... Haih ... Penat wooo .. Tapi yang pelik nya masa berjalan tu eycha tak rasa penat pun tak tahu lak pulak kalau kak ara penat ... Lepas ronda2 BB we all terus balik sebab masa tu dah dekat pukul 10 lebih so kalau kena tinggal dengan tren memang sia2 lah ... Balik tu eycha dengan tak mandi semua terus peluk bantal busuk ... Penat sesangat dah ! huh ! Terasa amat2 penat bila dah rehat tu .....

Ahad ( 08/01/2012)
       Lepas sembahyang subuh eycha sambung lagi tidur sampai pukul 12 tengah hari .. Hahahah .. Tak senonoh betul kan ?? Lepas tu kak ara telefon katanya nak pegi perpustakaan negara pukul 1 tapi sebab eycha terhegeh2 we all bertolak pukul 2 lah ... hahahah .. benggang je kak ara tunggu .... sampai je kat perpustakaan kak ara dah rasa boring .. Mana tak boring tu kan tempat yang sunyi je ... Mana buleh nak hu..ha..hu..ha ..... Dalam pukul 3 kiteorang gerak balik ke AP .. Lepas makan dekat food fourt terus saja we all karoke .... Hahaha .. Kesian dekat Man sebab kena tadah kan telinga dengar suara we all yang sumbang ... Hahahah .. Malam tu pulak jumpa kamal dekat awal maju .. Haih masa tu kaki rasa nak tercabut je ... Sempat juga lah buat muka toya dekat kamal dengan kawan dia tu .. hahahah .. lepas tu balik rumah ... hmmmmmm ... memang dunia ana yang punya la .....

Thursday, January 5, 2012

Teman orang pegi "BLIND DATE" !!!!

Salam sejahtera kaki2 blog sekalian .....
             Lamanya eycha tak blogging kan??? Busy-lah katakan .... Ape2 pun tahun baru ni eycha berazam nak jadi yang lebih baik , tak mo lagi jadi kaki kepoh atau lebih saintifik persatuan minah2 tingkap ... (paham2 la ye) Macam poyo's je eycha nikan?? Whatever lah kan....


Eycha nak cerita ni pasal ........ Eycha pegi teman kawan boik eycha pegi jumpa BLIND ta Blind la sangat . Merepek pulak .. Kawan eycha tu jumpe kawan alam maya die la ... Hahahahah ... Kesian dekat mamat tu asyik sesat je .. Padahal rumah die dekat je dekat Danau tapi dia nak cari Axis .... Hmmmmmm ... Malas nak cakap .... Let it be a secret ... Last2 eycha decide jumpa dekat Ampang Point je .. Nasib baik lah mamat tu tahu ... *eh kejap2 .... macam tak percaya je eycha ikut pegi blind date kan?? bukan ke aku ni kaki mengata blind date ni ?? hahaha* Jom sambung balik ... Lega betul bila dah samapai AP ..... Tahu tak kat bahagian hujung McD AP tu kan ada orang jual macam cekak berlampu , tongkat , bla.. bla..bla ... Masa eycha dah perasan mamat tu eycha bagi lah tahu kawan eycha tu , nasib baik juga eycha dah tengok muka mamat tu ... Tapi .... Tapi .... Yang membuatkan eycha gundah gelana bukan-nya muka mamat tu yang buleh tahan la , taaaaapiiiiii , eycha tengok ade budak main tongkat fairy yang ber-lighting tu ... Ya Allah ..... Hati ni rasa nak beli je , taaaaaapiiiii kawan eycha dah tarik eycha pegi kat mamat tu .... Huaaaaaa ... Nangis guling2 aku ... Dengan kaki yang berat , eycha pun melangkah masuk ke dalam McD ... Ceh , kawan eycha tu pulak bule biakan je eycha jalan ber-iringan dengan mamat tu , lepas tu main gelak2 dekat belakang sebab eycha pakai baju yang sama corak dengan mamat tu .. Grrrrr .. Ley tahan gak kawan aku ni , elok2 aku tak perasan terus jadi serba ta kena je ... Nama mamat tu Kamal , haih ..... Tahu tak mamat ni , sesuka hati dia je nak bidas kata2 eycha . Selalu nya eycha yang menang kalo bab bidas membidas ni , tapi malam tu ... Grrrrrr ... Benggang tahap cipan lembu ... Stress aku .. Kalau jumpe dia lagi , memang aku bagi smash je ... Tapi sebelum tu kena penuh kan ilmu didada dulu ... Hmmmm ... Mamat ni good looking la jugak tapi tetap TAK BOLEH lawan LEE MIN HO .... Hmmm ... Mamat yang pertama berjaya menaikkan suhu muka aku ke tahap mendidih ... Tapi relax la babe .... Eycha buat muka , control cute je , ta - nak - lah nampak sangat yang eycha nak mem-smash dia ... Hahahah ... Rasanya tak akan ada kali ke - 2 sebab mamat tu kan kawan eycha ... So let this feeling fly away ... I believe i can fly .. *tetibe .... Babai .. Muahx .. Muahx .. Muahx ...