When I close my eyes , I see that smile.....

Tuesday, November 30, 2010

one , two , three .... pruuuuttttt .....

so agak2 kowank citeew apew lak nix ??? napew adew one , two , three .... it's dat's have something special ??? hurrmmm ..... mesty kowank ngah pk apew la yang eycah dok membebel nix ..... tol an ??? okeyh stright to da point eycha nax ctew sal kat sekolah tadi ... time rest ...
skunk nix we all lepak kat tanggew ujung dary library .... ala yang atas surau pompan uh ... ngah2 lepak pas awbez makan , kitewowg sembang2 ah sambil bacew buku agama ( tadi exam agama ) tibew2 ngah sembang dengar bunyi tembakan yang amat MEMERANJATKAN !!!!! SEKALI , DUA kali dan TIGA kali , seowg rakan ecah melepas kan hajat nye ... ( KENTUT la ...) wahahahahahah .... kitew owg punye la sakit2 pewot glak .... ta bley blah ah sampai 3 kali lepaas kan das merbahaya .... nasib baik eycha jauh .... hahahahahahah ..... ta ley blah .... ngah syiok2 hafal agama tetiba nax wat lawak lak ..... woi terserlah keburukan uh ... ta senonoh ... kalo owg datang meminang twos balik sbb terkezutt ... ahahahahahahahahah ... kepada tuan badan uh soey aw eycha tulis kat sini tapi eycha akan simpan identyty kaw uh .... jangan isau ta an bocor nye laa .... kitew2 jewk yang taw .... hahahahahahah ...... memanag ta bley blah .... buwok glew pgai , sok eycha lak yang nax test wat kalo jadi la ...

Monday, November 22, 2010

choosing the wrong friends

a great many other friends who do not want a friend with him ... all talk about him bad ... do not know why ... Probably Because he is a bad Temperament ... I do not know where he continues to want to curl up wrong ... The world is already too many people like Them ... They say all is correct, They still prefer the use of others for THEIR co ... What They do not feel Guilty to the Person They Used? When in trouble, They can find someone who is Expelled ... if at his own kind with his best friend, 'WHO IS' left ... left as pointless ... why must I meet friends who like it and be kind to Them? The world is cruel as to let me continue to coexist with Bear Fight of this ... What kind of friend are They? use of at will, play a sense of arbitrary ...???? what THEIR hearts are made of pebbles ..???????

When his best friend say he is angry, he'll release it like a volcano spewing larva ...... I have to Believe ??????????????? if I keep quiet, he challenged, Asked me to continue Arguing with him ... silence does not mean I am scared but still I did not want to continue the dispute .... I Toss the argument continues, I'm not sure he can win ... I had saw him fight ........
at first I Thought Would he win the argument, but he is a reliable story .......
what is the fate I have friends like Them ...!!!!!!



agak2 kowank .... kalo owg yang ubi2 bi ni taw ak pew yang ecah tep at ats ni sbb ecah da awbezz guna ayt paling mudah tok difahami tok dy ....
tatau la kalo ta paham ag ....
da pnt susun ayt ...

Friday, November 19, 2010

jumpew membe lame ....

taw ak ri rabu smlm ecah jmpew ank2 Hassan .... Haiza n Haizura ..... mak aih best tol .... jumpew kat UO .. memula nampak aizura pas uh nampk aiza ... alamak .. siap plok2 ag kat ctu .... ececeh ... semua owg tgk jewk ... tapi we all ta kisah sbb da windu an ... walaupon ecah adew tocing cket ngn aiza tapi tem uh lp jap sbb excited jmpew dy .... nanty ecah upload pix drang owkeyh ...
hahahahahah ..... sooo happpyy ...

Wednesday, November 17, 2010

6 days to go ......

for spm candidate .... you better get ready .... is a night mare to you all ....
daaa .... ta kan ta ley tangkap .... SPM laa .... ingat tarikh keramat nix 23/11/10 ..... hahahahah .... siapa yang ta sedia uh arap nye stdy la skunk .... adew ah beberape jam lagi oke ... tok membe2 yang da cam nax tercabot otak blaja , ecah doa an u all success la .... n jangan lp tok doa an ecah gak keyh ...

ketika kita bersentuh ...

Saya masih mendengar suara anda ketika anda tidur di samping saya
Saya masih merasakan sentuhan anda dalam mimpi saya
Maafkan saya atas kelemahan saya ,
tapi saya tidak tahu mengapa
Tanpa anda sukar untuk bertahan hidup

Kerana setiap kita bersentuh ,
saya mendapat perasaan ini
Dan setiap kita berciuman ,
saya bersumpah saya bisa terbang
Tak bisakah anda merasa jantung saya berdetak cepat?
Saya ingin ini berakhir
Saya perlu anda di sisi saya

Sebab setiap kita bersentuh,
saya merasa statik
Dan setiap kita berciuman,
Saya meraih langit
Tak bisakah anda mendengar hatiku berdetak begitu?
Saya tidak boleh membiarkan anda pergi
Saya ingin anda dalam hidup saya

lengan anda adalah benteng saya,
hati anda adalah langit saya
Mereka menghapus air mata yang saya tangiskan
Saat - saat yang baik dan buruk ,
kami telah melalui mereka semua
Anda membuat saya bangun semula bila saya jatuh

Kerana setiap kita bersentuh ,
saya mendapat perasaan ini
Dan setiap kita berciuman
Saya bersumpah saya bisa terbang
Tak bisakah anda merasa jantung saya berdetak cepat?
Saya ingin ini berakhir
Saya perlukan anda di sisiku

Sunday, November 14, 2010

semua nya untuk cinta anda ......

Saya berfikir daripada anda
Dalam kesendirian malam tidur saya
Jika salah untuk mencintai anda
Kemudian hati saya tidak akan membiarkan saya benar
Kerana aku sudah tenggelam di dalam kamu
Dan aku tidak akan menarik melalui
Tanpa kamu di sisiku
Aku akan memberikan saya semua untuk memiliki
Hanya satu malam dengan anda
Aku akan mempertaruhkan nyawaku untuk merasa
Tubuh anda sebelahku
Kerana aku tidak boleh terus
Hidup dalam memori lagu kami
Aku akan memberikan semua untuk cinta saya malam ini
Sayang boleh anda merasa saya
Membayangkan Saya tercari-cari di matamu
Saya dapat melihat anda dengan jelas
Terpampang jelas dalam fikiran saya
Namun kau begitu jauh
Seperti bintang yang jauh
Aku berharap malam ini
Aku akan memberikan semua yang saya ada untuk memiliki
Hanya satu malam dengan anda
Aku akan mempertaruhkan nyawaku untuk merasa
Anda tubuh sebelahku
Kerana aku tidak boleh terus
Hidup dalam memori lagu kami
Aku akan memberikan semua untuk cinta saya malam ini
Aku akan memberikan semua yang saya ada untuk memiliki
Hanya satu malam dengan anda
Aku akan mempertaruhkan nyawaku untuk merasa
Anda tubuh sebelahku
Kerana aku tidak boleh terus
Hidup dalam memori lagu kami
Aku akan memberikan semua untuk cinta saya malam ini
Berikan saya semua untuk cinta anda
Malam ini

Wednesday, November 10, 2010

bersenang - senang sebelum SPM ....





Taw pew yang ecah n da gang da wat tok lpas an stress ??? we all g bb ( b.belacan ) ... yang g A . E . E . N ... balik skola siap2 n tggu Ejam pas uh twos gwak ... sampai sanew dalam kol 4 ... sampai2 je aen n nad wat pagai , men lumba lari lak ... ecah n ejam tgk jewk drang .... klaka pown adew ... yang tax bley blah drang nax berlumba kitewowg kene pgg topi drang ... klaka weh tgk due eko minah uh .... sejibik cam dak2 ... n then we all mandy kat jambatan yang slalu ecah g uh ... na taw owg ptame yang terjun sapew ??? Nad lah ... sampai kaki luka ... hahahahah ... uh la excited sgt .... yang ta ley blah tem sukew2 ngah mandy adew monyet cuey roty ktiew owg ... due bijik lak uh ... jahat btol ... n ecah yang kene halau nye ....jahat , bongok n ta gunew punye munkey ... after dat's na g bersih an badan ecah nye fon tenggelam dalam air ... Ya Allah !!!!! sedey glew babeng taw , tapi alhamdullilah ta osak sgt sbb ecah cpt2 amek ... hukhukhukhuk ... )': sedey weh ......

n then we all g galaxy , lepak2 jap sbb magrib an ta an na ddk lua kowt kang len lak jadik nye .... ecah da pening2 lalt time uh , penat ta terkata .... haih .... tgh2 lpk aen lak yang nax terkucil ... so we all g ah muhibbah ... g toilet la ... n then lpk2 jap atas moto ... sambil2 uh dok pk na g manew lak .. so we all decide aen n nad g blek umah aen dulu tgk along aen adew ew tak n bawu decide nax g anew ...

we all decide g tasik .. lpk2 nax blaja .... tapi sampai sanew ta adew mood lax nak study so we all jenjalan jewk la .. n aen , ejam n ecah nampak satoo mendew yang ta patot we all nampak , cam ular ngah berdiry ... so ecah tertrgo , so lucky la ta jadi papew .... juz malam uh tido umah aen msa baling batu kat dpn pintu adew due eko klawa lintas .. so ecah wat don't know la .. malm uh ecah ta lena tido n lengan n kaki ecah pedih .... so pandai2 la kowank pk ek ....
............................ so the end ..........................

Friday, November 5, 2010

yaw ..... napew lambat sangat nix ???

manew ching nix , ta an titow ag kowt ... da ah urgent na gnew kdt nix ... haiya ... manyak sakit aty maa ... kang kdt tadew canew nax kontak dak2 ... ni sah2 ta g smyg jmaat ... mingung ... bengang nye kdt ta masok ag .... da ah urgent nix .... na gnew pon umah kang adew y bising ingt owg gayot jewk ... haih .. nasib2 ...

hari-hari menghampiri spm ....

okey guys ... asew nye da lame ecah ta update rite .... biasa ah dak nax amek spm memg bz selalu .... ahaks ... skunk nih pagi , ptg , siang , malam stdy jewk kitew owg ( aen , ecah , nad , fit n ejam ) ejam bilew ari cuty ah .... hah !! tgk hari cuty pown we all stdy ... otak nih da pnt sampai tady ecah lp yang ecah da janji ngn eca smlm tok lpk ngn dy kat kdai dy pagi tadi ... pnt punye psl ecah balun titow jewk ... ag pown ngah bendera mewra so syiok ah sambong titow .... nix jap ag ktewowg nax g stdy kat tasik ... kalo ak nax stdy kat perpustakaan negara tapi abg farid ( abg yang ngaja math uh ) adew hal lak ... so keyh ah , ta an na paksew dy lak , cian ah kat dy an sbb adew prob tanak ah nyusah an owg ... kang elok2 dy na ngaja twos ta jd sbb asyk paksew jewk .... adew rezeki ta kemane an ??? hahahahah .... so kitew blaja ikot kemampuan la ... well harap2 da stdy hard nix nanty result okey ah .... ta nak ah twok sgt ... yang penting math kene creadit sbb ecah nax amek course perniagaan nanty kat IPB ... account pown ecah cb tok balance an ... ta an la na amek bussiness managment tapi acc n math twok ... malu ah ... tapi syarat yang dy nak creadit bm , bi n math ... dat's y la nax blaja math btl2 ... ag pown spm nix penentuan idop taw ... ta mo la maen2 ag ... i'm so scared think about SPM ... it's make me dizzy ... yaw ..... hopely i get what i want ..