When I close my eyes , I see that smile.....

Friday, June 22, 2012

Abang yang mengada-ngada ...

Hello.
Ni yang buat eycha na mengamok ni .... Eycha geram betul dengan abang eycha ... 2 , 3 ari ni perangai macam na kena blasah je .... Eycha ade bagi password Fb eycha dekat die sebab nya , dia kata na main game ... Ok .... Ta kisah lah , yang menjadi kisah nya bila dia kacau Fb eycha tu .... 





*ketiak ni ade bau la pulak ....

* saya sayang abang saya
 Suke2 hati die je ... Jaga lah kalau eycha pulak dapat kacau fb die .. HAmpeh betoi ...


Sekian untuk kali ini ...


Lurve , eycha ....       

Ewah ... Ewah ....


Hello .
Ni bukan na story pasal cerita Ewah..Ewah tau ... Tapi nak cerita pasal diri eycha ... Hihihih ... Mengelaba kan ? Persetan kan .. Hari ni memang hari mengelab bagi eycha .. So eycha nak cerita yang mengelaba je .... Hahahahah .... Cerita nya pasal rambut eycha ... Jum zoom out in ...

Kan eycha ade hapdate pasal rambut baru eycha tu .... Mentang2 rambut dah pendek , suke2 je nak menggerbangkan seumpama kuntilanak ... Ahahahahah .... Ye la mase dulu rambut panjang bebenor sampai naik rimas tau ... Kalau mase dulu lepas kan rambut sah eycha jadi kuntilanak sebab panjang ... Ahahaha ... Sekarang ni paras2 bahu je .... Jalan pun ala2 industan , nak bagi rambut menggerbang ... Jom zoom in antara cerita dulu dan sekarang .

Dulu rambut panjang .....


a) Na mengerbang kan rambut pun fikir bayak kali , karang tak pasal2 ade yang masuk IJN ...
b) Bila guna shampoo sunsik botol kecik untuk sekali cuci je , tu pun ta cukup lagi ...
c) Kalau nak buat iklan ' guna jari pon boleh ' memang lenguh sebab na sisir rambut sampai hujung ......
d) Na tidur kena ikat rambut .. Motif - ade kawan cakap bila tidur nanti rambut tu lilit leher boleh mati ... Huhuhu ...
e) Kalau ikat kena sanggul sebab dah terlebeh panjang ...
f) Na keringkan rambut kena cari tempat yang selamat sebab masa nak kering kan tu lah kucing sibuk nak main ...
e) Tuala untuk rambut dah macam tuala untuk badan .. Haih ! ....




tengok berapa panjang tu ?




rambut depan pun ta na kalah panjang nye .
\
ini lah yang di kata kan dah ikat kena sanggul ...
Bila rambut dah pendek .....


a ) Ta payah sikat rambut pun ok lagi ..
b ) Save shampoo ..
c ) Bila rimas pin kan je cukup .
d ) Na mengerbang macam mana pun ta yah risau ...
e ) Selang 3 hari baru cuci rambut ...
f ) yang paling best , nak snap cume guna jari je betul kan rambut ...
g ) Bila bosan main pintal2 sampai jari sakit ...
h ) Ikat simple pun dah ok ....!




baru lepas balik kerja ... sisir guna JARI !!


guna cekak je lepas tu siap ....





ok tu sahaja cerita kali ni ..


Lurve eycha , ampang ..

Thursday, June 21, 2012

Adik


Hello .
Lama kan eycha ta hapdate . Al-maklom lah , adik yang masuk matrik akak die yang sibuk bagai . Macam akak die yang masuk . Eh ni mengata diri sendiri pulak .... Dengan semangat nya eycha nak bagi taw yang adik eycha dapat tawaran dekat arau ... Huih ... macam ta ley lagi jauh pulak adik aku ni . Ni first time lah berpisah dengan adik eycha ni ... Kira nya kiteorang ni boleh tahan rapatnya lah .... Walau pun berjauhan , eycha selalu call die , text die .. So ta ade la die ase die kesorangan ... Eycha taw die sedey kena duduk jauh2 dengan family ... Tapi apa nak buat untuk masa depan kau kena saba lah dik ....

konon fokus la tu ...

kantoi senyum
stress dengar ceramah
gambar lama ni buat tatapan umum ...
Love eycha ampang