When I close my eyes , I see that smile.....

Monday, March 14, 2011

Kemusnahan JEPUN Ketakutan ku ....

Entah knp hari ni eycha nak tulis pasal ni ... Mesti you guys dah tau kan pasal JERUN dilanda bencana tu ??? Frankly speaking , eycha ada la rasa insaf ... Hahahah ... Macam klaka kan eycha cakap cam tu ... Never mind ... Ngeri kan tengok ? Rasa macam dah na kiamat je ... Takot sesangat ... Cube you guys bayang kan kalau itu terjadi kat MALAYSIA ??? ( Tapi mintak simpang la ) Dalam sekelip mate je MALAYSIA ni akan hilang taw .... Bile pk2 balik , banyak dah dose yang di buad .... Mcm2 dah .... Bayang kan dah 3 hari , cerita utama di dada akhbar pasal bencana tu je .... Loji nuclear drang lak dalam perhatian ... Kalau tak silap 2 or 3 orang mati sbb terdedah pada radiasi .... Tapi mujur negara kita tak tersenarai ..... Takot tgk kapal selam naik ke darat , kapal terbang menjunam ke tanah , rumah ngan kereta dibawak air ...

Hurmmm ... Sama2 la kite insaf - menginsafi ek ???
Oke ....

Sunday, March 13, 2011

Falling in love with wrong people .......

Why people have to be loved ???? And why people have to falling in love .....??? Yaaa ... It's was wrong when you love someone that belongs others ... And the most wrong when you falling in love with your best friend ..... Don't you know it's really2 hurt when know all this .... ?? Although you guy are close but how could you let that feeling blossomed .... And coz of this problem , their relationship almost ruin coz of you ..... It's was true you know him better but you have to accept he just you friend ...... He consider you as a friend and love you like his siblings .... Don't ever2 over da limit ..... Fyi now they keep looking others mistake ..... I bet you happy now ...

Thursday, March 3, 2011

hari2 kesedihan mendatang ......

Hmmmmmmm ........ Kenape ye cam tu tajuk nye ???? Secare jujur nye eycha sedey se - sangat skg nih .... Tadi tengah "stock up " air , ayie text ...... Gilew mengarot ayat nye ..... Sedey gilew .... Sanggop cakap eycha jahat la , itu la ini la .... Sedey la ayie ..... Die kawan baik eycha jew ..... Lagi pown manew adew mengedik dengan eca .... Dala ta abis lagi sedey sal ayie , tadi abg cdont ley lak mawra2 ...... Haih , eycha napew tocing se - sangat ni ???? Ta sukew la ..!!! Ni ayie punye pasal ..... Ta sukew nan diri aq nih !!!!!!! Eycha jangan jadik lembik la !!!! Ta sesuai ....!!!!!! Betul kan pepatah melayu , jangan gembira terlampau se - sangat sbb bala akan mengundang ..... Entah macam mane la eycha ley jadi feminin ...... Bilew da sedey cam jni la jadi nye .... Tapi bukan - nye eycha ta penah alami semua uh ...... Entah la mungkin btl cakap kak ara , eycha penat se - sangat plus sedey ..... Ye kew ??? Yelawwww ....... Apew dah jadik skunk nih ??? Napewla kan ..... Ayie taw takkkk , eycha gilew tention taw ..... So stay away from me !!!!! Forever and ever ..... Don't ever2 you dare call me !!!!!! Buad malu je tadi ...... Da la care abg cdont cakap cam die ..... Sakit haty , sakit semue .... Da la esok kene shiff nan cdont ..... Wat malu jew ...........!!!!!!! Arrrrrrrrgggggghhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!! Dah lame tak rase sesedih cam ni , bilew sekali kene , tak tertahan rasew nye ....... Memule ayie pas uh cdont ..... Pas ni sapew lak ???? Ade membe powm ta ley pakai , harap kan pagar ... pagar yang makan padi ...... Eycha ta sukew la jadik cam ni bukan salah yang besar nan salah eycha tapy eycha kene terok2 ..... Ntah bapew hary la eycha na jadik cam ni kan ??? Haaaaa !!! ( mengeluh ) .... Saya ketika ini amat membenci awak !! Kite hipod kene la enjoy dan hidup bukan untuk orang mendengar cakap anda ..... Ta semua orang pernah betul dalam sesuatu keadaan , jadi jangan la terlampau mengharap kan ke - sempurnaan !!!