When I close my eyes , I see that smile.....

Sunday, May 23, 2010

mInggu paling stress.....

Huh! minggu ni sampai 4 jun ecah pekse... tak ske , tak ske , tak ske!!!! cpt laaa awbezzz pekseee.....

Kerusi n COngrate





















Al-kisah terjadi di 5 berkat , seorang dak name SUHAIMI SUMARDI telah jatuh dari kerusi , kalau jayuh je x ape ni siap kusi 2 patah ag... puncenye drang nak kaco dayah tapi xjadi lak... hahahahah..... berat2 ecah upenyer ade ag berat...kuikuikuikui.... n wat membe ecah yg menang futsal uh tahniahh.... terutame kat hairul selaku penjaring terbanyak.....

SeminAr....!





























sabtu lps ecah g seminar kepimpinan... urmmm best ah gak.... firstly sampai dah klang-kbut glew... siap kene dende ag uh..... geram tol ahhh...... pastu kiter owang diberi motivasi spy jadi pemimpin yang bgos.. pastoo kowang nak tooo kite owg kene bkak kasot n ltx kart tgah2 jd gnong... hahaha klaka tol mcm2 jenis ader... and then kite owg kena 2ka kasot, ecah tak too laa kasot sape ecah pakai tapi ecah jage leklok aw... tapi kasot ecah sendiri hancussss....














ecah 1 room ngan dalila , az , joyo group(rosa) , n dak f3 filza.... tapi ms mlm uh kite juz 4 owg je coz filza g tdo ngn membe dye.... malam uh kite owg overnite sampai kul 3 a.m... memula ecah da terlelap tapi disebab kan dalila N rosa memekak ecah jage lekk... sblh room kite owg dak laki , kiteowg ngedix pgl2 drang pastu drang citer kat cekgu ah ecah ase pe y jd mlm uh.... yooooo malu glewwww.....
aku duduk sendirian di kamarku,menangis kesepian kernamu,kau tinggalkan aku,kau cari yang len,tergamakmu merobek hatiku.
aku duduk sendirian di kamarku,menangis kesepian kernamu,kau tinggalkan aku,kau cari yang len,tergamakmu merobek hatiku.
tapi setelah kau pegi akumendapat lebih baik drmu,dia hargai aku,dia sygi akulebih drpdmu,aku ingin kau tahu betapa ku gembira,tidak lg bersamamu,namun pastinyer nnt kau akan sedari,
yang kau perlu cintaku,yang kau perlu cintaku,yang kau perlu cintaku….

Sunday, May 9, 2010

BUSAN AHHH.....

tiap mggu ecah mst mention pasal niii..... busan nak g ckola.... ecah ske g ckola tapi ecah tak suke cekgu nye..... pe ahhhh..... ecah pakse mcm ne pown pale otak ecah da beballl..... hukhukhukhuk........

tak dewkk.....

minggu dpn ecah tak adew sooo jangan nanges eh wahai member2 ku kalo tak jmpe ecahhh.... Ecah adew masalah negare yang nak kene selesai an........ huhuhuhu..... papai.....

futsalll.....

yuhu ecah kembali pulang.... huhuhuhu..... semalam ckola ecah wat ptdgan futsal geng2 ecah ade ah yang macok tapi ecah ta taw ah drang menang or kalah, ecah arap menang ahhh...... ape yanh penting drang epy keyhhhh......

Sunday, May 2, 2010

seKOLA makin busan

Yuhuuu.... ecah bukan nak kutok ckola ecah tapi 2 laa ecah macam da eylang mud kart cekgu2 ecah uh... Makin lamer makin cam tak suker je nak ngaja.... hurmmm bukan nye ecah ngok sangat sampai nak dilayan cam uh..... cedey ecahh.... nape laaa cekgu uh layan ecah cam nie.....

aeN.....

mEmbe ecah, aen bawu pas operation soo ecah arap dye cepat semboh.... Aen tabah an hati mu itu.....

Ecaaaa a . k . a epolll




GErrrr...... ecah geram tol ngan membe ecah sowg nieeee name die eca gak tapi dye boy... tak awbwzzz2 nak kutok blog ecah... jelezz cakap ahhh..... bweekkkk....

keNduWi aEn.......







Semalam ecah g kenduwi aen, urrrmmm x ramai yang aen jempot soo ecah ngan nad terterbit perasaan paling malu dalam dunie...kuikuikui... sumpah cakap malu gile....






Nad lak jadi pompon melayu terakhir... Ayu plusss sopan gitu.... hahahah tak ley blahhh...... Pas makan kiterowg pown berposing ah tapy kak ipar nad kutok awbez gamba x jadi...huhuhu..... Segan di kutok...