When I close my eyes , I see that smile.....

Thursday, March 15, 2012

eycha pengguna Herbalife ...

Hello ...

Ha .... Tengok tajuk pun dah tau kan ?? Eycha nak kurus kan badan yang dah berlemak berkrim  ni lah ... Huahuahua .... Eycha baru ambil Herbalife ni  05 MARCH 2012 ... Eycha amik Formula 1 perisa Cappuccino taw ... Peberet tuuuuuu ..... Hiiii ... Minggu lepas eycha timbang baru turun 1/2 kg je ... Sikit kan ?? Nak tahu tak sebab apa sikit ?? Sebab nya eycha melantak KFC , DAGING KAMBING , makan MALAM ... Haha .. Orang suruh diet eycha pegi bantai makan macam-macam ... Tak boleh jadi ni ... Kena buat betul - betul sebab benda tu bukan murah ... Eycha juga ber-saing dengan Cik Ara kita lah .... Kami mahu sama - sama slimmm .. Hahahah .... Nak slim tapi diet & sukan malas ... Hahah ... Okay jum zoom out in jom .....

yummy ... yummy ...

shake jangan ta shake ??? ( HAVE YOU HAD YOUR SHAKE TODAY ??)

Eycha kena ambil 2 kali sehari tapi selalu eycha skip waktu petang sebab malas nak shake .... Lagi satu petang eycha suka merewang  / tidur ... Hahahah ..... 

Lurve eycha , ampang ....

Wednesday, March 7, 2012

eycha accident lagi .. :(

Hello ...
        Lame kan eycha tak update ... eycha accident dekat ampang point hari tu ( 29.02) , betul2 depan AP ... eycha accident dengan kak ara ku sayang .... punca accident bila eycha buat emergency break sebab ade myvi putih yang bodoh tahap banggang terus je jalan ... padahal eycha kat jalan utama ... memang sial perempuan tu ... lepas tu dia boleh tengok aje ... blah macam tu je ... benggang betul eycha ... jum zoom in out ceruta hari tu ...


29 february 2012 .
     Lepas balik kerja , eycha teman kak ara g bayar road tax dia dejat desa pandan .. sebab perut dah lapar , we all pegi makan dekat depan maybank tu .... makan dalam hujan .. romantik , kau adew ?? Hahah .... sampai hujan dah reda sikit we all pun beransur lah , sebelum tu eycha pegi masukkan duit dekat maybank , pastu cuci mata dekat Bata .... tapi tak ada yang menarik pun , design suma untuk orang tue .. hehehe .... sebab kak ara dah teman eycha g maybank , eycha pun pegilah teman kak ara masukkan duit dekat Ambank AP .... mungkin sebab dekat traffic light tu we all riang ria raya sangat , sampai dekat depan AP terus accident .. mula2 tu eycha dah nampak kereta tu nak keluar tapi dia macam teragak2(PEREMPUAN BODOH) eycha speed jelah sekali dia redah je keluar macam tu aje . nak tak nak kena lah buat emergency break ... sekali DUMMMM .... kak ara langgar eycah dari belakang da ... yang peliknya eycha tak apa2 tapi kak ara jatuh motor , kaki luka , peha sakit dan yang penting kecomelan dia hilang .... hahaha ( eycha tak ley cakap apew yang jadikan comel dia hilang ) tapi muka dia okaylah .. yang best nye semua orang tolong ... hihih ... sungguh perihatin kan ... dah lah yang jatuh comel2 belaka .. hahahah ... bila ingat balik kelakar ada , benggang ada , malu pun ada ... hahahah ....




accident dulu ....
          masa tu eycha kerja 7e lagi .... kak ara ajak pegi mandi manda dekat langat ... so eycha tahu ada tempat yang best dekat dengan rumah mak cik eycha , tapi kita orang sampai sana dekat 6 lebih . sebab penat dan kak ara fikirannya melayang , eycha bagi signal nak masuk kiri pun dia tak perasan dan DUMMMMMMM .... kak ara langgar eycha .... masa ni baik punya kaki eycha kena langgar tapi nasib baik tak jatuh .... hahah .. lawak2 .... motor kak ara cuma calar ajew ....


p/s : dua2 kejadian berlaku dalam hujan renyai2 so berhati2 bila hujan okay ???


Lurve eycha , Ampang ...