When I close my eyes , I see that smile.....

Tuesday, February 9, 2016

Bestfriend Dunia Akhirat

Hai korang *lambai selaju-lajunya .

Well , well , well .... Siapa ye agak - agaknya bestfriend dunia akhirat korang .? For me it's my Mak .!!!

Nah .!!! Seriously you can tell your mom about everything ... About your friend , work , world , fesyen , haterzz , about abg jodoh also can ... he he he ... 😆😆😆

Dont you worry girls your mom will always be penyimpan mohor2 rahsia chu guys .... She will keep your secret from everyone including your dad .!!!! See how power rangers your mom .!!! So now go and kiss your mom puas-puas ....

Hmmmm .... Kekadang tu bergosip dengan mak pasal abg jodoh rasa aumm sgt ... Rasa macam leganya dapat gosip dengan mak ... Kalau gosip pasal kerja pula bole pot pet 2 jam ... Yelah sebab mak pon join cerita pasal tempat kerja dia ..

Lagi satu mak-lah penasihat paling baik tau .!!! Dia tahu mana elok atau tak untuk anak dia .. Mana ada seorang mak yang nak tengok anak dia tak elok ... Kan .?

He he he ... Dikesempatan ni kita na dedikasi kan pos ni untuk mak kita ..

Mak ,
Terima kasih untuk 23 tahun yang lepas lahirkan seorang budak montel ni ..
Terima kasih sudi bagi anak mak ni makan sampai terlebih montel ...
Terima kasih sebab selalu rotan  orang bila orang buat perangai ...
Terima kasih sudi menjaga orang bila orang sakit ...
Terima kasih sebab selalu gaduh dengan orang dan berdamai balik .. ha ha ha ...
Terima kasih untuk kasih sayang yang tak pernah kurang mak bagi pada kami 3 beradik .!
Terima kasih untuk segala-galanya mak .!! 😭😭😭

Terima kasih Puan Sarifah kerana melayan karenah kami semua .!

Trimasss ....

Wednesday, February 3, 2016

RINDU YANG TAK MUNGKIN TERLUAH

ITengah - tengah malam yang suam - suam kuku ni , kita teringat ..... sebenarnya terindu pada seseorang ...

Tapi ..... ( kuis pasir )

Kita rindu ABANG JODOH !!!!!! ( jerit dalam hati je )

Ha kau ... Mau satu kampong dengar kalo eycha jerit betul-betul ... Silap-silap hari bulan ABANG JODOH pon dengar ... haha ... Tu tak kelakar .!

Seriously , that what i said "Rindu yang tak mungkin terluah ."
Why .? Coz i can't ouh no its forbidden for me to say it . Can u feel it .? Its so fucking shit  ....... Abg Jodoh will never see me .! Kita hanya duduk dibelakang tabir. >.<

Manakan mungkin seekor ayam montel berdamping dengan seekor naga yang perghhhhh ..... (jentik dahi abg jodoh tau lah)

Paham kan makna duduk disebalik tabir ... Hurmmm .... Kita tau kita ta mungkin mencapai ciri-ciri yang Abang Jodoh nak ...! Tak apalah ... Saya jatuh cinta dengan Sang Pencipta je lah ... Sekurang-kurangnya saya tahu Allah sayangkan saya . Dan saya tak perlu sembunyikan rasa rindu saya tu macam saya sembunyikan daripada abang .!

Ya , walaupun sakit , pedih , rasa nak meletop dada ni tapi still saya acah-acah tabah hadapi hari yang mendatang dengan penuh wajah abg yang bermain ditubir mata ... kah kah kah ... *tak kelakar eycha .!

Hmmmmm , korang janganlah jadi macam eycha ok .. Duduk kat belakang tabir dapat ape ... Dapat sakit .... Acah-acah tabah walau tak tabah .. Allah je tau rasanya tau tau tau ...

Ok lah ok lah .... Abang Jodoh pon dah nak tidur tu gamaknya ... ^.^

Trimasss .....