When I close my eyes , I see that smile.....

Thursday, March 3, 2016

Bakal Kecewa

Hello blog ..

Kenapa ni , malam ni kita tak boleh nak lelap mata . Tapi menguap dah berkali - kali .. Seronok kau setan masuk dalam piyut .. Ha ha ha .

Hmmmm ... Bakal kecewa ya ... Macam tau je nasib sejam kemudian macam mana .. Eh actually kita mmg tahu la . Tak dalam masa terdekat ni dalam masa hadapan kita pasti kecewa . Tau tak , abg jodoh kita tu .............. kita hanya mampu pandang dr jauh je . Walaupun dia dekat tapi secara batinnya kami jauh ..... Jauh sangat . ;(

Kekadang tu bila nampak abg jodoh dengan aweks , kita jealous tau .!! Tau , tau , korang mesti nak ckp kenapa pulak nak kene jealous kan kan . Haaaaa .... Korang kene rasa sendiri macam mananya sakit suka kat someone dalam diam .!

Daripada cara dy treat awek dia , mak or siblings dia ... Korang dapat agak dia jenis yang macam mana .. Walaupun sometimes dia notty tapi korang tak boleh nak marah . Sebab korang tahu korang berada dimana . Kekadang tu bila tgk muka penat dia rasa nak je hulur air .

"Nah abg kita ada buat air "

Ha ha ha ... Tu semua puih je ok . Kita tak pilih pun tau untuk suka abg jodoh . Perasaan tu datang bila masa ntah pun kita tak tahu .

Tiap hari kita stand by je kalau dapat kad kawen abg jodoh T_T .... Ha ha ha . Masa tu tak tahulah dapat bertabah atau tak . Buat masa sekarang ni eycha tabah lah lagi .

Kadang tu tertanya juga . Kenapa Allah bagi eycha pilih jalan ni . Sebelum ni kita tak pernah pun perasan ade abg jodoh . Kenapa akhir2 ni baru Allah bg eycha nampak . Then , eycha cuma boleh tgk je . Ha ha ha . Dalam hati ni belum sampai lagi rasa nak memiliki . Tapi kita takut one day rasa nak memiliki dia tu terkeluar . Ouh my my ... Eycha wake up wake up .. Ni semua mimpi je .

*panggilan abg jodoh tu sbb kita ta tahu nama dia . Nanti kita update pasal abg jodoh pulak . (Kalau berani la)

Trimass . :)

No comments:

Post a Comment