When I close my eyes , I see that smile.....

Sunday, March 6, 2016

Eco Majestic Semenyih .!

Hello blogger ... 

Nah ... Hari ni sugar glider a.k.a adik kita , bawak kita jenjalan ke Eco Majestic Flower Show .

Katanya mula-mula nak tgk wayang . Tapi sebab weekend mesti ramai punya orang . So we olls decide ke ECO MAJESTIC SEMENYIH .

Masa ikut waze tu macam tak confident sgt . Tapi wat lek wat peace ... Ikut je , seram la juga bila nampak sign board ke Seremban dan Johor bagai . Ha ha ha . At last alhamdullilah ... Sampai juga .!!!

Btw hari ni last day tau pesta bunga ni . Yang bestnya ... Masuk percuma . Haaaa .... gila tak best kau . Korang nak masuk byk kali pun tak ape janji tagging masih ditangan . Dan parking sgt pack la citanyaaa .... Memula sampai tu ingat nak park trs kat depan . Sekali jauh nau pula nak masuk ke tempat tu dan disebabkan eycha tak sanggup nak habiskan lemak , sugar glider pon masuk sampai dalam then park berdekatan pintu masuk . Hemo hemo hemo ... So kita layan kan je la gambo2 dibawah ni ok ....

Trimass ...

No comments:

Post a Comment