When I close my eyes , I see that smile.....

Thursday, January 21, 2016

Intai Cinta Dalam Rahsia

Ni kita cuma pinjam tajuk lagu Jeslina Hashim je tau .. Sebab kita rasa kena pula tajuk tu dengan apa yang kita nak post malam ni .. Hemo Hemo Hemo

Actually kan korang , mesti korang pernah rasa perasaan ni kan .? Tipulah kalau tak pernah . Tapi kenapa eh kita kene rahsiakan rasa tu .? Some people said , just tell him / her your feeling .!

Babe , benda tu tak semudah A B C tau ... Bukan senang-senang na cakap dekat orang yang kita suka tu .

" abang-abang kita suka abang . nak abang punya hati bole .? " - contoh

Ha ha ha ... Korang ingat senang ke nak luahkan . Sembang dengan member bole lah , cer sembang depan beliau yang korang suka .. Na pandang beliau pon takut tak mampu je nanti ....

Lagi satu "PENOLAKAN !" Hmmm , siapa je yang suka kene  reject douh .? Kau orang ingat tak sakit ke kalau kena tolak .. Depan beliau buat-buat tabah , belakang beliau korang punya la melalak  kat bahu mak ... Mula lah buat cerekarama tak bertauliah .. puihh ...

Ingat senang ke nak pura-pura tabah .? Fake gila tau ... Dalam hati tu rasa terhiris belati tajam .! Rasa na jerit dekat muka beliau pun ada .

Haha .. Tu kes penolakan lah ...! Dia sangat hik hok tahu .! Lagi satu mungkin pasal tak yakin ...! C'mon babe , kalau kau tau lah beliau bagaimana dan kalian bagaimana ... Masa tu lah perasaan tak yakin tu timbul ... Nates betul ... At the end , rasa cinta tu hanya jadi rahsia sendiri je tau ... haha ...

Ok lah ... Trimass ...

No comments:

Post a Comment