When I close my eyes , I see that smile.....

Monday, January 4, 2016

Puan Noor Hidayah - Kata Kata Semangat

Hai chu olls .!!!
Actually post ni memang dah ada dalam draf , cuma belum bawak keluar je lagi . Kah .. !
Haaa .... Part 1 hari tu kita cerita pasal kak daia bagi teguran kan . Haaa ... Kali ni kita na cerita pasal bersungguhnya kak daia bg kata semangat :p
Disatu hari yang dingin eycha menerjah ketenangan kak daia .! Kita cerita dekat dia kita ada admire someone ni .. Tapi kita takut ... Takut tak diterima ... Ha ha ha ... Dan disebabkan beliau Puan Noor Hidayah ...
Dengan bersungguhnya beliau cakap
" eh ca , kau comel ca ... kau buat je , kau jangan nak rasa rendah diri sangat . "
Beliau sangat positif , benda yang kita rasa tak nak buat or tak boleh buat bila diberi kata semangat terus jadi wow !! Bukan bermaksud orang lain tak bagi semangat tau .. Bukan begitu ... Ramai juga bagi kata semangat .. Tapi kak daia ni , dia suka bagi semangat tanpa pernah rasa jemu .. Sometimes kata kata kak daia tu membuka pandangan mata ...
Pucuk pangkal diri sendiri juga .! Berani atau tidak untuk mencabar diri sendiri .!
Well said , kak daia berjaya membuka mata hati seorang eycha untuk berubah .! Walaupun kadang kala dengan bebelan ... Kita bagi contoh eh .
"Eh ca , diaorang yang ejek kau tu sebenarnya jeles tau dengan kau . Akak tengok ok je baju kau tu . Sesuai je . Tak ada buruknya ... blaaa ... blaaa .... blaaa"
At last kak daia yang emo sendiri padahal yang kene kutuk eycha . Ha ha ha ... Cuba bagitahu ... Macam mana kita ta sayang Puan Noor Hidayah ni ... Ha Ha Ha .
Ok lah sampai sini je .... Nak tidur , esok ade jodoh kita up lagi cerita Puan Noor Hidayah ni ...
Trimass ...


No comments:

Post a Comment