When I close my eyes , I see that smile.....

Saturday, June 20, 2015

PHUKET DAY 1 - AIRPORT MOMENT

Dear blog ...

Kali ni eycha nak hapdate pasal company trip  yang lepas ..

13/06/2015



See , flight kami pukul 5 pagi tau ... Mengantoknya , hmmm Allah jelah yang tahu .. Oh , apa-apa pun kita kena ucapkan terima kasih dulu pada En.Sani sebab sudi taja percutian ke phuket ni ..

So , post ni cuma eycha nak bagi picture - picture di airport sahaja ... Warm up dulu ok ...?

Masa nak check in muka mesti kena segar .

Yana tu dah tak sabar .

Actually ini untuk the girls tapi terselit juga si Najol .


Left ( sofea , Jiha , Azizan , Ucuk Anje )


Buku merah tak kami lupakan
Eycha & Kak Syida

Tengok betapa bahagianya eycha .

Senang ade kawan tinggi ni , tak payah guna monopod .!

Tak tahu lah kenapa excited sangat .

Kak Isna & Humairah

Eycha , Yana & Joy

Masa ni fefeeling bye-bye Malaysia . 
Haaaaaa ..... Kite warm up dulu ye ...
Trimass

Nota Holiday : Ku tinggalkan Mohd Montel jua ....

No comments:

Post a Comment