When I close my eyes , I see that smile.....

Saturday, August 20, 2011

Menggilai Game Empire & Alien

Hello guys ... Dah lama kan eycha tak update blog ni ... Eycha sibuk dengan kerja plus sibuk main GAME yang tengah hangat dipasaran rakan2 eycha sekarang ... Hahahah .... So far dah 19 hari kita puasa kan ?? ( nak masuk 20 ) Malam ni hujan + angin kuat betul dah tu pulak kilat dan guruh sambung menyambung .. Tengok hujan dah turun balik baru jap tadi berhenti .. Hahaha .. Hujan rahmat ... ( macam lari topic je ni )




Inilah GAME EMPIRE'S AND ALIEN yang rakan2 lelaki eycha sedang hangat main ... Okay game dia macam ni :

Korang bina empires and then kena jaga tau jangan bagi orang attack ... Game ni kira nya sambil membina empire sambil berperang ... Cool babe ... Tak bosan lah .... Eycha baru je level 12 sebab dulu masa eycha mula2 main tadew orang pon nak join so bosan lah jadi stop cam tu je ... TAPI !!!! Bila sekarang dah ramai main eycha semakin bersemangat nak main .... Yukk jadi jiran eycha dan rasai kehangatan nya .... hahahah

No comments:

Post a Comment