When I close my eyes , I see that smile.....

Wednesday, August 10, 2011

Kak Araniza birthday

hahah .. epul buat muka ketat lepas makan ..

so gelojoh epul ... due2 strawberry dia makan ..

besar tak cake yang si sua kan kat eycha tu ???

yeah !!! suapkan birthday girl ..


tengok epul ... tamak betul ..



white chocolate music

yey !!! potong cake ..



*may your wish come true .. Amin .. Amin ..

kak etha tomey yang kepenatan ..

dua orang budak tomey ..

tengok tu bukan main suka lagi ..

*nampak tak cake dalam kotak tu

Happy Birthday to you Kak Ara Palau

8 august 2011 , eycha , kak ara ( birthday girl ) and epul celebrate birthday kak ara dekat Naratiwat . Hmm .. Eycha belikan cake hazelnut .. So far so good lah .. Tau tak kak ara punya lah touch sampai nak nangis masa eycha bawak cake dekat 7e ... Haha .. Eycha jadi clumsy sekejap bila kak ara nak nangis .. Haha .. Best lah rasanya meng - celebrate birthday seorang kakak .. ( Fyi eycha tadew akk o adk pompan ) Memula tu eycha dengan kak ara je yang celebrate dekat Naratiwat , agak macam bosan eycha call lah epul .. Nak ajak Bob dengan Kak etha drang keje lak .. Bila epul datang , meriah suasana .. Frankly speaking eycha bukan jenis yang tahu memeriahkan suasana .. Oh my tahu tak ?? Eycha suke sangat tengok kak ara happy .. Memang rezeki kak ara tak putus2 , lepas habis celebrate dengan eycha , kak ara celebtare dengan family dia pula .. Allah tu maha penyayang , walaupun ada " someone " yang melukakan kak ara hari tu tapi Allah bagi kegembiraan double - mable tok kak ara . Hmm ... Eycha tak sempat nak prepare hadiah sebab busy kerja , ni pun update lambat .. Haha .. Eycha harap wish kak ara masa tu akan jadi kenyataan . So sama2 lah kita doakan yang terbaik untuk kak Araniza .. Amin .. Amin ... Amin ..

Hayati-lah pic kat atas tu elok2 ye ...

No comments:

Post a Comment