When I close my eyes , I see that smile.....

Wednesday, June 22, 2011

Nur Eleena & Ain Idrus ...

Nur Eleena Asri tu la nama classmate eycha masa Form 4 & 5 . Tadi bace blog die , haih kelaka la kau ena . Kau nak tuju kat sape post tu senanye ? Macam tuju kat bakal bF je ... Hahahahah .... Aq ase kan ena ... Kau kot yang chombunk , same dengan Ain Idrus ... Bile nak tego je mesti elena dah off line ... Haiya .... Klaka la ena post kau tu .... Gilew garang eh kau sejak habis sekolah ni ... Lagi garang dari dulu aq ase ...

Si ain idrus lak lagi lah , hilang tanpa dikesan ... Eycha hanya mampu ekot blog dye je ... Ape da minah ni , punye la chombunk tahap gaban .... Ta nak langsung bagi alternatif lain utk berhubung ... Sampai salam aq yang aq kirim pada orang pon kau tak balas ain ..... Jahatnye la korang nih .... Ain aq kat sini nak sangat berkumpul dengan kau balik nak , story - morry pasal novel and korea ... Hahahah .... Ena lak da lame tak tengok kau jadi gile ... Hahahah .... Teringin siot .... Mesti gempak kan ena ???

TO ENA & AIN : Eycha harap kowank bahagie kat lua sane ..... Weeee ......

No comments:

Post a Comment