When I close my eyes , I see that smile.....

Wednesday, June 8, 2011

Mimpi yang gilew !

Mungkin semalam eycha tidow tak basuh kaki jadinya mimpilah yang pelik2 . Salah satu mimpi yang eycha paling ingat ialah , kawan eycha yang bernama " S " , telefon eycha lepas tu ade ke patot die cakap jum lepak la , rindu sesangat la kat eycha . Dalam mimpi tu die punye la mendesak eycha .. Eii , geli nya mimpi macam tu ... Orang tua2 cakap mimpi ni kadang - kadang mainan syaitan , lepas tu eycha dengar ada pulak yang cakap kalau kita mimpi kan seseorang tu makna nya kita rindu orang tu atau orang tu rindu kita . ( FYI eycha langsung ta terpikir pasal S ) .. Ade lak yang cakap roh kita tengah dok jumpe roh orang tu ... Haahahahahah ..... Macam2 la kan , tapi bagi eycha mimpi tu penyeri tido , yela kalau tidur tak mimpi ape2 kan tak seronok ... Masa tidur pun mesti la kena ada adventure ... Adventure yang eycha maksudkan bila konon nya mimpi dikejar hantu , jatuh dari tempat tinggi , kene kejar binatang buas , eii macam2 lagi la .... Kalau hari2 kita tak ade mimpi nanti tak best la ... Tak ade pula cerita pasal mimpi ... Nanty tak lengkap lak hari2 indah kite ... Hahahah .....
Jadi biarkan ia lengkapkan hidup anda .... (:

No comments:

Post a Comment