When I close my eyes , I see that smile.....

Friday, June 3, 2011

something that you cannot do !

Semalam eycha telefon kawan eycha yang bernama E . Saja telefon sebab nak bagitahu ada kerja kosong dekat 7E .... Cerita punya cerita sekali E buka cerita yang dia bergaduh dengan warga Pakistan petang semalam . Puncanya adik E bawa kawan2 dia mandi kat kolam apartment E . Entah macam mana boleh terjadi pergaduhan antara kawan adik E dengan adik warga Pakistan tu , Pakistan tu sekeh kepala kawan adik E . Adik E naik atas mengadu dekat mak E . Mak E turun marah la budak Pakistan tu tapi tak sentuh pun budak tu . Budak Pakistan tu tak puas hati jadi dia terus balik mengadu dekat kakak dia . Kakak dia yang kebetulan tahu mana rumah E datang serang . Pakistan tu cakap " AWAK MELAYU BODOH " , lepas tu apa entah , eycha lupa ... Yang eycha paling ingat E kejar tau Pakistan tu bila dia masuk lift . E ketuk lif kuat2 sampai bergegar kau . E yang tak puas hati , turun ikut tangga . Sekejap je dia dah sampai , tenaga lelaki kan . E cakap dengan Pakistan tu

E : Panggil bapak dengan abang kau turun sini .
P : (Eycha lupa la , dia cakap ayah dia je kut yang ada )
E : Aku tak kira , aku nak lelaki aku tak nak perempuan .

Lepas tu Pakistan tu pergi macam tu je sambil membebel . E bengang la ,

E : Kau dah la Pakistan tapir b*** . Busuk masam . Buruk .
P : Habis tu awak tu handsome sangat ke ?
E : memang aku handsome .
P : Kau dah la besar , gemok , busuk , masam .....

Pakistan tu lari E kejar nasib baik mak E peluk dia kalau tak dah teruk dah kena belasah ....


Hahahahahahah .... What you think about dis story ? For me , if you come to others country , you should respect them . One more thing if you come to others house please mind your words , control your voice . Respect the owner and think about their pride ... So that the thing dat's you r not allowed to do that ....... Huhuhu .... See yaaa ....


No comments:

Post a Comment