When I close my eyes , I see that smile.....

Sunday, November 15, 2015

Selamat Pengantin Baru En. Saiful

Hello bloggies .
Sebenarnya ni kita throw back je tau . Sebabnya kenduri En.Saiful 30 / 10 / 2015 .. Heee ... Yang rancang nak pergi macam ramai tapi at last cuma 5 org je yang pergi . Jadi saja je na abadikan momento keluar bersama sama rakan kerja .
Kita orang gerak pagi . Yelah Ampang ke Johor jauh kot .! Yang tak boleh blah nya pagi pagi bukak lagu dangdut . Haha .. Apa kes pon tatau la . Dari Ampang sampai Seremban Ap bawak , yang selebihnya Kak Daia yang bawa .
Perjalanan kita orang mencabarlah juga sebab sesat . Lepas tol Kulai ( kalau tak silap ) sepatutnya kena masuk kanan tapi kami terus . Haaaa .. Amek kau , tah kemana mana perginya ... Siap kak daia main main U turn selamba dia je ... Dia lupa kot dia bawak Nazaria masa tu bukan Vios . Haaa sekali tak lepas tau sebab besar ... Haiyooo kak daia ...
Then buka waze , tengah tengah ralit tengok waze hampir - hampir je kami terlanggar divider .. Hahaha .  Nasib baik kak daia cekap . Kalo eycha yang bawak tak tahu lah .! Kami pon pasrah je ikut waze . Waze suruh kona kiri kami pon kona kiri . ⬅⬆↗↖Tapi dalam hati tu takutlah juga sebabnya waze gila bagi jalan yang muat - muat satu kereta je lalu ...   Puihhh ...
Tapi alhamdullilah sampai juga kami ke rumah pengantin . Yang paling terox tau tak ape .? Abg zizul sempat pula hanto kereta dia tok di basuh ... Terox dan terox la abg zizul ni .
So balik tu sepanjang perjalanan hujan .. Hujan tu macam tau tau je ada hati yang terluka  tapi buad - buad tabah  .. haha ..
Ok ... Trimass











No comments:

Post a Comment