When I close my eyes , I see that smile.....

Monday, November 16, 2015

Happy Birthday Mohd Zeffy

Selamat petang bloggies ...
Post kali ni dedicate untuk Mohd Zeffy a.k.a pembuli tegar >.<
Birthday dia sepatutnya 14/11/2015 tapi kami sambut awal memandang kan 14 Nov tu jatuh hari sabtu dan takut ada yang tak boleh follow .
Surprise kali ni memang gila . Hari rabu plan , khamis dah nak buat celebration . Hahah ☺ . Nasib baik orang - orang yang terlibat dapat menjayakan majlis ni walaupun kecil dan penuh kekabutan sikit .. Tak extreme la orang kata kalau semua smooth je kan .? Kan .?
Dari nak beli belon , cake cari tempat parking semua huru hara ... Tapi alhamdullilah semuanya berjaya .!
Dekat sini nak buat ucapan dan nyanyi sikit :
Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to Mohd zeffy
Happy birthday to you .
Semoga panjang umur , murah rezeki , jadi anak y soleh dan kurangkan buli aku ok !
Hahaha ... Trimass











No comments:

Post a Comment