When I close my eyes , I see that smile.....

Tuesday, November 4, 2014

KATA - KATA HATI #2

Holla blog ....

Nyaaaaa ... Malam ni kita na bercerita tentang APA LAGI YANG KALIAN MAHU ( PUAS HATI)
Mana - mana kita pergi  , mesti ade je jumpa orang yang tak puas hati dengan kita kan ... Tapi macam mana lagi nak puaskan hati mereka kalau buat itu salah , buat ini salah... Semua tak kena dimata mereka...

Yeah memang typical people , ada saja yang tak puas hati... Tapi eycha nak tanya la pada korang - korang yang asyik tak puas hati , tak puas mata , tak puas telinga , tak puas segala - galanya tu .... Tak penat ke asyik nak dok tak PUAS itu dan ini ... Kenapa benda yang kecil pon engkorang nak jadikan isu sampai satu kampong heboh ....?

Kemon lah , we olls da di alam 2014 tau ... Bukan alam 50an dan 60an ... Kembangkan sikit otak korang tu .. Biar sel - sel berhubung sikit ... Jangan asyik nak cari pasal je , lepas tu mula la mulut tu pon dok berjalan ... Lepas dah habis satu part , carik lagi part lain yang bole dibuat berentap ...

Dey ... ! Engkorang nak apa lagi ye dari daku ..? Rasanya kita tak berkaitan pun , tapi kenapa ye ...? KENAPA YE ..? Mulut , Mulut tu tah gheti nak duduk diam ...? Sebok nak cari bahan gossip dah kenapa ..? Apa lagi yang kalian tak puas hati ...?

Kalau korang tak nak jumpa eycha depan -depan ... Apa kata bagi e-mel layang ke.... Surat layang ke ...? Tak pun balas je kat bahgian komen bawah ni ... Habis cerita kan ... Engkorang ingat daku ini hapew ? Anak patung ...? Kalau rasa tak puas hati dengan eycha bagi tau sendiri jangan bawak mulut kehujung sungai nun ....

Nak kata engkorang cemburu dengan eycha , macam tak logik sebab nya engkorang lagi mewah dan senang - lenang ... Jadi , ape eh MASALAH engkorang ni ...? APA LAGI YANG KALIAN MAHU ..?

* sekian daun keladi , nanti jumpa lagi....

1 comment:

  1. Kau mcm teddy bear yg sedap dipeluk lah ca.. Kalau dorg peluk husband(contoh) dorg, tak sebest mcm mana kau peluk diri kau sndri.. Hihihi 😂

    ReplyDelete