When I close my eyes , I see that smile.....

Monday, April 22, 2013

Oh ! My diaryyyy .....

Hello blog ....
Ha...... Ingat Oh ! My english je ade ...... Oh ! My diary pun ade tauuuuu ... Ingat ta post yang lepas pasal diari hilang .... Hah ! Confirm la tu ta ingat sebab tak baca ... Hahahah ...
Ok .... Diari tu di temui di dalam ....


v
v
v
v
v


Kereta Mr. Syafiq .... Hahahahah ... Gila kan ...
Entah macam mana la aku boleh careless sampai sebegitu .... Wal lah ... Apa2 pun kita kena ucapkan arigato pada Syafiq ....
Haaaaaa .... Kalau korang gadis2 mahu berkenalan dengan beliau boleh la ke S . I . N . I .... Kalau yang jejaka idaman mahu bersuai kenal pon bole click dekat perkataan S . I . N . I ....
Hahahahah .... Bahagia nya rasa bila diari ni dah kembali ....
Tq to Syafiq & staff Strategy yang sangat ambil berat pasal kehilangan diari eycha ni ....
Kalau korang nak kenal dengan kawan2 eycha yang baik tu bagi tahu je ok ? Nanti eycha bagi link .....

Terima kasih koranggg ....





Lurve eycha ............

No comments:

Post a Comment