When I close my eyes , I see that smile.....

Wednesday, April 3, 2013

Diari ku hilanggggg .....

Hello blogggg ....

Alamak , macam mana ni diari eycha hilang buat kali ke dua .... Cerita nya macam ni ...

Tadi tengah hari eycha pegi site visit .... Rasa2 nye masa balik tu ade lagi ... Tapi tadi dalam jam 1900 baru perasan yang DIARI tu hilang ..... Oh nooooooooo "!!!!!!!!!!!!!! Mana ni ..... Tanya kak ara , dia kata tak nampak ... Tanya syafiq , dia kata nanti nak cari tapi sampai skg tade berita da .....

Jangan lah ade sapa2 baca diari tu .... Cukup hantar balik kat eycha .... Adoiiiiii ....

Carelrss sangat dah niiiiiii .... Tadi jap kena marah dengan kak ara pasal bawak diari tu ke hulu hilir ... Abis tu kak cano , tu da macam part of my heart da ....

tolong lah pulang balik sapa yang jumpa tuuuuuuuuu. ......  nanty kita belanja sky juice ....

Lurve eycha ...

1 comment: