When I close my eyes , I see that smile.....

Monday, December 31, 2012

"ZyraRoxx's Blogbuster"

Hello blog ..


Hahahaha ..... Hamekkk .. BLOGBUSTER kan ?
Ni kali ke -2 eycha join permainan ZYRAROXX's ni ..
Blog beliau memang meng ohsem kan eycha .
Belog beliau juge menjadi tempat sasaran melepak eycha .
Eh ! Kejap , udah melencong lebih la ....
Kalau nak meraso blog korang bum...bum..kebabomm ...
Wajib untuk korang menyelitkan diri dalam acara ni , hah mane tahu bole masok permanent bloglist dia .
Hahahaha .... yang ni eycha paling suke ...

 Barangsiapa yang join perlulah follow, like kalau ada page, komen dan yang sama waktu dengannya ke blogs yang join, jangan nak kerek sangat, gua geget satgi.

Acara bermula 30/12/12 - 30/01/13

Maklumat lanjut di SINI

Lama kan .. lama kan .. Hahahah ... Sempat sangat la korang na join ...
ok ... penat dah ....

Lurve eycha , ampang .

13 comments:

  1. wheee thanks join n sapot blog gua ^^
    hepi blogging ;)

    ReplyDelete
  2. Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  3. Dari segmen sama..done follow awak ,Nice blog. Follow Hanis balik k .http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  4. Dah follow . Dari segmen yg sama :)

    http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  5. follow sini :)

    http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yg sama..sy dari group istanbul aku datang...singgah sini follow blog kamu..hepi blogging!

    entry sya : http://www.arepnakbebel.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  7. jln2 sini dr segmen yg sama. meh singgah n follow blog saya pulak
    http://misshdyh.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama......
    yg yg penting kita dah jadi geng spongebob squarepants...

    salam kenal!!!!

    ReplyDelete
  9. Dari segmen yang sama,

    Saya dah follow awak,

    Jom follow saya jugak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  10. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  11. Tandang malam ke teratak ini`
    Dari segmen yang sama singgah ke mari`;-) Pastinya FOLLOW sini!

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete