When I close my eyes , I see that smile.....

Monday, December 31, 2012

Hospital Ampang

Hello blog ....

Kali ni eycha nak cerita pasal servis yg diberi oleh Hospital Ampang ...

Malam semlam sepupu eycha jatuh tangga kat sunway tp ayah suruh teksi bwk dy ke hospital ampang ... Sbb dekat dgn rumah , takut kalau die kene tahan dekat wad ke , senang na ulang alik .

Eycha amat faham perasaan kau cget ... Sbb eycha pun pernah meraso .... Hahah ... Lepas daftar tu buat check kat bilik 7 lepas tu abang tu cakap

' gi buad x-ray lepas tu datang sini balik '

Kita orang pon tolak la cget ke bilik x-ray . Lame nye tunggu pastu orang kat bilik x-ray tu tanya dengan nada sombong & bongkak

' td dari bilik mane ? die suruh masuk bilik mane '

wah3!!!!! Where your manners ? Oh my .. My ... Lepas tu balik semula untuk jumpa doktor ..

Orang tak berapa ramai , doktor pula dua orang je . Tapi na tunggu turn mmg lama , lama , lama sangat !!!! Nak tahu sebab ape ?

SEBAB LAGI SATU DOKTOR TU TENGAH DOK RELAX2 , TADEW BUAD APE PON EYCHA INTAI !!!!!! DOKTOR LELAKI MELAYU PULA TU !!!

Haiii .... Lepas tu masa sepupu eycah masuk doktor ta cakap banyak tapi nurse pulak yang lebih2 macam dia pula doktor ... Doktor cuma tgk x-rays je lepas tu ckp kaki die tadew pape ... Ntah2 doktor tu ngigau kot .. Sepupu eycha punya la lama & sakit tunggu tapi itu je yang dia cakap , lepas tu nurse lak y banyak cakap .. Ape function doktor kat situ ?

Eycha dan keluarga amat tak berpuas hati dengan service yang disedia kan !!! Sungguh takbpuas hati , eycha bagi 0.5 bintang untok malam tadi ..

Lurve eycha , pandan mewah .
posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. hyep . kita pon pernah rasa lyanan camni . tp kat hkl . sebijik . xle blah tol , dahtu boleh plak dktor2 dia men berbual2 kat dalam sedangkan kat lua tu berlambak pesakit tengah tunggu turn -.- .

    ReplyDelete
  2. HKL mmg ta payah na cakap ... amik no pukul 8 pagi , pukul 2.00 petang baru nak di panggil ... nurse2 banyak kan berborak je .

    ReplyDelete