When I close my eyes , I see that smile.....

Thursday, July 28, 2011

*psssttttt .... Nak kongsi satu rahsie ni .....

Eycha kan ... Baru taw cam ne na wat crop2 pic yang gune photoscape tu ... heheh ... Maybe korang akan cakap " eley dah lame taw " tapi siyes eycha baru taw semalam ... Anyway thanks a lot to ELEENA ASRI ... Memule tu malu gak nak tanye tapi ena memang macam dulu tak pernah lokek dengan ilmu ... Kecuali la bende yang die tataw memang takkan dapat la ... Hahahah ... Cuke je ... Msti korang cakap " bende ni pon nak post " .. kan ?? kan ?? Heheh ... Tapeh cakap la pe korang na cakap janji eycha hap ... ppyyy .... heheheh .... Ena i love you la .... heheheh ....

No comments:

Post a Comment