When I close my eyes , I see that smile.....

Wednesday, February 4, 2015

Apa Salah Orang ......?

Hello blog ....

Post kali ni khas untuk Kak A ....

Kak ,

Seriously , orang tak tahu ape yang akk marah sangat sampai hantar mesg macam tu sekali dekat orang .... Orang memang tak rasa salah ape-ape pon .... Kenapa akak marah sangat ....?

 Akak marah ke orang kua dengan kengkawan orang .....?
Salah ke orang nak kua dengan kengkawan orang .....?
Salah ke orang nak bahagia sikit dengan kengkawan orang ....????
Kak , kengkawan orang tu semua perempuan tau ....?
Orang tak kacau pun akak ngedate ngan bf akak tadi .....?

Kak ,

Kalau akak baca ni bagus lah .... Sebab orang mesg pun akk tak balas .... Ye lah akak kan dah block orang .... Kak orang nak tanya lah kan ..... Akak tak pernah penat ke asyik nak tarik muka dengan orang .... Akak tak bosan ke hidup macam tu ......? Akak kata akak dah matang tapi kenapa akak masih lagi berperangai kebudak-budakan .....? Akak kata kalau ape-ape tak puas hati face to face .... Tapi bila orang mesg akak tak nak balas .....? What did you expect from me akak ?? Akak ingat orang ade sixth sence ke yang tahu ape yang akak rasa .....?

Kak ,
Orang pun ade perasaan juga kak , tak kan tiap kali orang je yang kene mengalah walaupun salah tu bukan dari orang .....? Sejujurnya , tiap kali akk tarik muka dengan orang , orang yang kena minta maaf dulu dari akk ,..... Akak rasa orang ni tak ade perasaan ke .... Semata-mata untuk jaga hati akak , orang sangggup ketepikan rasa marah , sedih , benggang dengan ego .... Tapi orang tak kisah tu semua kak sebab orang ingat akak paham orang ..... Orang pendam je semuanya kak walaupun orang dah baca status akak yang merapu-rapu tu ..... Jelas dekat situ status tu dituju kan khas tuk orang ....!!! Akak tahu nape orang diam je selama ni .....? Sebab orang rasa budak2 je buat perangai macam tu ..... Sebab orang tak nak keruh kan lagi keadaan ....! 

Tapi kak ,

Mesg akak ni orang akan re-type kat blog ni ..... Takut2 orang lupa lah , jadi ni akan selalu mengingatkan orang .....

" Aku benci kau sampai mati ,
Anggap je ko x prnh knal aku sampai bila2..
Jangan ko brani dh pnggil nme aku or kakak.. Aku xprnh jd akk kau .. Ko prgilah dgn cara menipu kau tu....
Semua memori antara kau dengan aku xde ! Noktah !

Kak , 
Kali ni mmg akak buat orang rasa 
"kalau akak nak pergi akak pergilah , nak benci ke ape ke suka hati akak !!!! orang dah tak kuasa nak layan karenah akak lagi ..... Kalau macam ni la keadaan nya orang sikit pun tak kisah hilang akak , biarlah orang dengan kengkawan yang lebih sayangkan orang .....! Dan yang terakhir nya kak kan , atas permintaan akak WITH PLEASURE I'LL KICK YOU OUT FROM MY LIFE .....

thank you and good bye ..... I will always remember this moment .....!

No comments:

Post a Comment