When I close my eyes , I see that smile.....

Thursday, February 26, 2015

OFFICIALLY 22 #PART 1

Hello blog ...

Yang part 1 ni cerita pasal eycha ok .... Semuanya ada 3 part untuk tajuk ni .... So stay with me ok ...?
First of all , tq pada yang ingat pada hari ulang tahun eycha pada 06 February yang lepas ....

Rentetan cerita bermula pabila office mate eycha membuat surprise ....Heh , trimas u olls .... Sebenarnya dah terharu sangat-sangat masa tu , cuma maintain cool je ... Tu kalau tak kuat iman masa tu , mau nya nangis guling-guling dari tingkat 2 ke bawah . Seriously didn't expect that from you guys ...

So notty la korang ni , tau-tau je dah tercongok kat opis dengan nyanyi "HAPPY BIRTHDAY" dengan riang ria nya .... Malu i olls tau , rasa na hentak-hentak je kaki .....


Kalau nak tahu dia 'mastermind' - kak daia


from left : kak lydia , yana ley , me , kak is , kak syida , sofia , kak daia n wajihah .


that's my cake ... yummy dummy ok ...


sistar ...!


we are happy family


take a look at my cake 


told you that all of us are cute enough ....

Rentetan cerita ni ta habis disini saja tau..... Malam tu sepatutnya eycha ke pulau tioman tapi nasib tak menyebelahi eycha , masa tu laut bergelora .... Jadi ferry tak jalan untuk dua hari .... So balik rumah rupa-rupanya mak pon beli kan cake ..... Hahahah .... Kenyang makan cake je lah hari ni ....Tapi malam tu eycha sekeluarga keluar makan lah.....

Lepas makan eycha jumpa haiza dengan fitrah pula .... Yelah kekonon nya eycha merajuk ni sebab tak jadi ke Tioman .... Dua ekor mengkarong ni rerupanya pon nak buat surprise .... Disuruhnya eycha datang ke UO acah-acah nak melepak sama .... Bila eycha datang , jeng jeng jeng ..... Terharunya dua orang budak ni pegang cake dan selamba alamnya menyanyi sampai orang kat sekeliling pon nyanyi untuk eycha..... Alololo .... Malu titew tau #tampar muka .... Lepas tu we olls lepak kat dataran sambil-sambil merenung masa depan yang tak berapa nak nampak ...





from left : haiza , eycha , fitrah




suka kau kan fitrah


ceritanya budak fitrah ni , jacketnya kena tahi burung .... eeeeuuuuuu


DATARAN MERDEKA




eycha dengan dak haiza ni memang suka bergaduh ...



TRIMASSS....

NOTA HARI LAHIR : TERIMA KASIH PADA YANG MENGGEMBIRAKAN HATI BETA DAN MENYAYANGI BETA :P






No comments:

Post a Comment