When I close my eyes , I see that smile.....

Tuesday, February 26, 2013

" Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli "













Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli.. 




Syarat : -




  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..

  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..

  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..

  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..




# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana.. 



24 comments:

  1. salam...dari segmen sama n follow u

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkin-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum . dari segmen sama . saya follow =)
    jemput datang blog saya ya ^_^ .

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yg sama..folo eycha juga

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Hai , Alja Blogwalking sini ! Singah-2 lah blog alja :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  7. salam, pcl datang dari segmen sama utk buat lawatan ...semoga dpt ukhuwah berterusan..

    http://www.pakciklie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  8. as salam..

    dari segmen y sama...^^
    salam perkenalan dari KK! :)

    ReplyDelete
  9. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    datang berhajat...singgah sini

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  11. tak sempat deno join tapi deno nak blogwalking jugak!^^ hehe.. jom ke blog deno? :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah kemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

    http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

    Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

    ReplyDelete
  13. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

    ReplyDelete
  14. Salam, hi singgah dari segmen yg sama, bw n follow here.. :D

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen sama......
    http://alamslegacy.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  16. Hai , Mira in da house !! ><

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  17. salam kenal ^_^
    datang singgah & jemput singgah
    http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  18. Dr segmen sama... dh follow dh..jom follow cik anis pulak :)

    http://anisfadliyana.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  19. Terbang melayang dari segmen yg sama & mendarat di sini ('',)
    http://zamani84.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  20. salam kenal singgah sini dari segmen yang sama dan follow awak...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  21. BW disini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

    ReplyDelete
  23. dari segmen sama.
    http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete