When I close my eyes , I see that smile.....

Saturday, October 6, 2012

" SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? "

Hello .....

              Tadi tengah2 dok BW sekali ternampak SEGMEN ni .... Wah ! Lyssa buad Segmen kot.... Ape yang menarik eycha untuk join sebab syarat die tu .... Jum zoom out in syarat die....


              3. Di dalam entry tersebut , Lyssa nak korang ceritakan , kenapa korang berblog ? Macam mana korang boleh terjebak dalam dunia blogging ? Apa tujuan utama/asal korang berblog ? Dan apa yang menariknya tentang blog korang tu ?
Selitkan sekali , siapa yang menjadi sumber inspirasi korang dalam dunia blogging . Lebih kurang macam idola la .. (copy & paste)

                  Rasa nye dah lama nak bagitahu siapa yang pengaruh eycha sampai jadi ketagih dengan blog ni... Alang2 Lyssa dah buad segmen kite zoom out in lah jawapan eycha ni ...




Sebelum tu korang yang berminat nak join meh klik banner kat atas ni... Tak pun click je SINI .....

Kenapa eycha berblogging ?

- Sebab nya nak abadikan semua masalah , emosi dan kenangan dalam tempat yang selamat .. Yelah kalau tulis dalam buku kompemlah abang eycha curi baca .. * tak rela *  Lagi satu eycha ni careless jadi sebelum ni dah tak terkira berapa banyak diari yang hilang .......

Macam mana eycha terjebak dalam dunia blogging ?

- Semua nya gara-gara Ain Idrus ... Dia yang perkenalkan blog ni pada eycha... Entry awal eycha pun dia yang tuliskan... Hahah.... Masa tu bengap gila.... Sampai nak publish pun tak reti.... Lepas Ain , Ena & Shimeer pulak jadi sasaran .... Tq korang ... Sayang korang ...

Tujuan utama/asal berblog ?

- Mestilah sebab nak luahkan segala yang terjadi ...

Blog eycha ni tak ade yang menariknya lah kot.... Cerita sehari-harian je...

Idola eycha :

- Setiap blog yang cantik , dan yang penting ade lagu best !


Terima kasih daun keladi kepada sayang2 ni :




Lurve eycha Pandan Jaya.

36 comments:

  1. datang dari segmen sama.
    http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini jugak ye :) http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  3. dr segmen lyssa =)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  4. Salam :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen lyssa :)

    http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
    Salam perkenalan...follow sini..no.64..
    jemput singgah blog fendy...

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  7. hi!

    dr segmen yang sama :)

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    #65

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  9. MORNIIIIIING!!
    Singgah sini :D

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  10. assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  11. saya datang BW dari segmen yang sama. ^^ happy blogwalking

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  12. Dari segmne yan sama ...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  13. Dari segmne yan sama ...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  14. dtg dr segmen yg sama...http://eryati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  15. dari segmne yang same.. singgah cini..

    http://megatemy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  16. salam blogger ^o^
    datang sini terjah awak,,terjah kembali kalau rajin ya!
    http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  17. Hai , dari segmen yang sama ;)


    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  18. Dari segmen yang sama..
    done follow you! (71) follow me back!

    http://didijojo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  19. Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  20. singgah sini.. jom singgah blog hanis plak :)
    http://rightnot.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  21. hepi blogging :D

    http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  22. datang menyerbu blog oshem ini. from same segmen. hit me back yer :)

    http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  23. salam selamat bersegmen ya :)
    shida singgah dr segmen lyssa juga..
    visit me back >>
    195. http://www.duniashida.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


    nice blog :)

    ReplyDelete
  24. Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


    Tq

    ReplyDelete
  25. singgah melawat sini.... http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  26. singgah sini dari segmen yang sama :) jangan sombong-2 ya :)

    ReplyDelete
  27. Datang melawat sini :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  28. dtg terjah dari segmen yg sama. follow sini. 74. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  29. maaf sebab lambat terjah blog ni...dari segmen sama :)

    http://www.anisempoi.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  30. fly from same plane..sowi baru dpt terjah..bz ckit..anyway slmt bkenalan..jom singgah blog minah lak! =D

    ReplyDelete
  31. hi.. done follow awak.. dari segmen lyssa :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  32. salam hye..
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u..
    vsit my blog ea..
    klu sudi follow la skli hehehe

    ReplyDelete
  33. singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

    ReplyDelete