When I close my eyes , I see that smile.....

Wednesday, October 3, 2012

OI DERMAN DELI....

Hello...

         Agak2 ape tu Derman Deli kan? Meh sini eycha kasi tahu.... Derman Deli ni eycha pergi kat cawangan Dato' Ahmad Razali... Tempat lain eycha tak tahulah ade ke tak.... Isnin lepas eycha berjimba2 dengan Kak Araniza dekat Derman Deli ni... Sebuah Restorant yang nama sebenarnya German Deli tapi dah diubah dengan Kak Ara pulok... Jum zoom out in cerita kali ni...

1 october 2012

Eycha dengan kak ara pergilah kat Derman Deli ni lepas maghrib... MAghrib2 tak elok keluar ye pasal setan tengah berjimba time tu.... Hah alasan! Pada hal takut ayah eycha parang kan kalau keluar time tu.... Sampai2 je kat Derman Deli tu eycha dengan Kak Ara tergelak2 sampai rasa nak guling2 kat situ pasal nye !!!!!! KEDAI TU NAMA DIA GERMAN DELI..... ULANG BALIK GERMAN DELI..... Kak Ara ni bikin gile la....

Makanan utama dekat sini BURGER..... Burger die , amik kawww..... Beso gile.... ( tak sempat nak tangkap gambar pasal masing2 dah kebulo...) Kat sini dia bagi pisau dengan garfu kalau nak makan.... Hahaha....
Nak dijadikan cerita , masa tengah borak2 tu , Kak Ara tengah cucuk2 burger dia guna garfu... Entah macam mana garfu dia boleh pulak terbang ke bawah.... Hahahahah.... Oi... Oi... Malu oi.... Tapi nasib baik kite orang makan dekat dalam so tak ramai sangat orang.... Hahahah ....

gambar hanya hiasan semata-mata

tgk tu semangat nye die nak ajak ...

Ok , tu je penceritaan eycha...
Lurve eycha : Derman Deli....

No comments:

Post a Comment