When I close my eyes , I see that smile.....

Wednesday, October 17, 2012

" Jom Blogwalking Sampai Pengsan "

Hello korang !

   Ha , ni penangan BW sangat lah .... BW sane , Bw sini sekali jumpe segmen daripada DISINI BERMULA . Ha , ape lagi ... Jum kasi support la ...




Berlip - lap kaw .... Bagi yang nak join tu boleh tekan tetikus anda pada banner diatas ...

Kawan2 eycha sekarang ade : 78 Orang !

Jum kite zoom out in die punye syarat sikit ...:

  1. Mempunyai blog

  2. Wajib Follow blog nie ( Blog DI SINI 
  3. BERMULA LA )

  4. Wajib Like fb page

  5. Buat entry yang bertajuk " Jom Blogwalking Sampai Pengsan "

  6. Lekatkan banner diatas dalam entry korang dan backlinkkan ke entry nie.

  7. Letakkan juga jumlah follower terkini 

  8. Setelah selesai semua..korang boleh letak link entry korang dalam kotak komen tuhh..

  9. List nama yang sudah join akan sentiasa di update 

  10. Segmen ini mula 2/10/2012  dan tamat  30/11/2012 .

  11. InsyaAllah segmen ini akan ada hadiah untuk sesiapa yang followernya meningkat dengan banyak ...

  12. Segmen ini akan terbatal dengan sendirinya

  13. jika sambutan tidak mencapai sehingga 150orang...jadi rajin2 lah promote eh...GOOD LUCK ALL !!!

Ok dah siap ...

Lurve eycha , ampang ...

1 comment:

  1. hai, penatnya lah hari ni macam nak pengsan :P

    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete