When I close my eyes , I see that smile.....

Thursday, June 21, 2012

Adik


Hello .
Lama kan eycha ta hapdate . Al-maklom lah , adik yang masuk matrik akak die yang sibuk bagai . Macam akak die yang masuk . Eh ni mengata diri sendiri pulak .... Dengan semangat nya eycha nak bagi taw yang adik eycha dapat tawaran dekat arau ... Huih ... macam ta ley lagi jauh pulak adik aku ni . Ni first time lah berpisah dengan adik eycha ni ... Kira nya kiteorang ni boleh tahan rapatnya lah .... Walau pun berjauhan , eycha selalu call die , text die .. So ta ade la die ase die kesorangan ... Eycha taw die sedey kena duduk jauh2 dengan family ... Tapi apa nak buat untuk masa depan kau kena saba lah dik ....

konon fokus la tu ...

kantoi senyum
stress dengar ceramah
gambar lama ni buat tatapan umum ...
Love eycha ampang


No comments:

Post a Comment