When I close my eyes , I see that smile.....

Friday, May 25, 2012

Sabar je lah wahai hati .

Hello .
         Agak lame eycha ta update kan ? Rindu menebal nak blogging . Macam2 jadi dekat eycha lately ni . sob .. sob .. sob ... Banyak yang sedey dari gumbira taw ... Jum zoom out in bersama eycha .....


KEHILANGAN DIARI .
    Satu malam tu , mak eycha ajak pigi UO . Dengan penat baru balik kerja tak habis lagi eycha turut kan je . Al-maklumlah mak eycha excited sangat nak hanta adik eycha belajar . Eycha tulis list barang yang nak dibeli dalam diari , malas nak bawak kertas . Eycha letak diari tu dalam troli , bila dah sampai rumah , siap makan lagi baru eycha teringat pasal diari tu . Tapi masa tu UO dah tutup , eycha telefon pun tak ade orang jawab . Sabar je lah .... Pagi esok bila eycha telefon diaorang kata ta ade jumpe diari ... Alamak !!! Dalam tu macam-macam ade . Sedey betoi , kata2 semangat tu yang penting dalam tu ..... Ish !!! Ta gune betoi .... Eycha rasa ade staff UO jumpa tapi dia ta na pulang an ... Jahat toi ....


KEHILANGAN HENFON .
       Hua...hua....hua..... Enpon tu eycha beli pakai duit sendiri taw ? Dalam tu banyak gambar kenangan , lepas tu enpon tu gambar die HD taw !!!!!!! Yang curik tu keling mabok .... Datang opis orang buad hal , jaga lah kaw keling , kaw saja cari pasal dengan aku . Eycha sedey sangat , sebab enfon tu , enfon kesayangan eycha taw !!!!!


KEHILANGAN KAWAN MAYBE ....
         Belum pun hilang sedih tu tiba2 eycha diduga lagi , semalam eycha dengan kak ara pigi 7 eleven , cerita2 dengan kak etha lepas tu entah macam mana kak etha bagi tahu epul baru je datang tadi beli roti . Eycha dengan kak ara fikir mungkin dia baru balik kerja , tapi bila eycha tanya kak etha dia pakai baju biru ke ( uniform die ) kak etha jawab tak , tapi baju warna kelabu .... Eycha tak tahu nak gambar kan macam mana perasaan eycha masa tu , ye lah sebelum pegi 7 eleven tu , eycha ada cuba call epul sebab nak tanya betul ke nak lepak sama nanti hujung bulan ... Mula2 tu adik dia yang jawab , adik dia kata epul pergi kerja , tertinggal henfon ... Eycha dah pelik time tu tapi eycha tak cakap lah dengan kak ara , sebab nya setahu eycha lah kan , epul tu mana boleh tinggal henfon . Ok sambung balik kat 7 eleven tu .... Lepas kak etha bagi tahu macam tu , eycha pun cuba lah call epul lagi .... Lagi sekali adik epul yang jawab , eycha belakon lah tanya epul mana ? Tak balik lagi ke ? Adik dia jawab , epul tak balik lagi , dia balik lambat .... Sedih betul eycha masa tu .... Tapi sedaya upaya eycha kawal perasaan tak nak bagi semua orang perasan ... Nak lepak pun rasa ta best dah .... 


Sampai hati kau epul buat aku macam ni , 7 tahun kawan dengan kaw , aq ingat dah cukup buat aku kenal kau , tapi aku salah ..... Aku alpa .... Masakan kau betah nak kawan dengan aku ni kan ? Kau tak perlu lah nak buat macam tu ... Ta pe lepas ni aku ta kacau kau lagi ... Aku tau , kau malu kan nak berkawan dengan budak montel cam aku ni ... Hahahahahah ..... Ta ape ...... 


ok , tu je luahan hati eycha .


Lurve eycha , ampang .

No comments:

Post a Comment