When I close my eyes , I see that smile.....

Thursday, January 5, 2012

Teman orang pegi "BLIND DATE" !!!!

Salam sejahtera kaki2 blog sekalian .....
             Lamanya eycha tak blogging kan??? Busy-lah katakan .... Ape2 pun tahun baru ni eycha berazam nak jadi yang lebih baik , tak mo lagi jadi kaki kepoh atau lebih saintifik persatuan minah2 tingkap ... (paham2 la ye) Macam poyo's je eycha nikan?? Whatever lah kan....


Eycha nak cerita ni pasal ........ Eycha pegi teman kawan boik eycha pegi jumpa BLIND ta Blind la sangat . Merepek pulak .. Kawan eycha tu jumpe kawan alam maya die la ... Hahahahah ... Kesian dekat mamat tu asyik sesat je .. Padahal rumah die dekat je dekat Danau tapi dia nak cari Axis .... Hmmmmmm ... Malas nak cakap .... Let it be a secret ... Last2 eycha decide jumpa dekat Ampang Point je .. Nasib baik lah mamat tu tahu ... *eh kejap2 .... macam tak percaya je eycha ikut pegi blind date kan?? bukan ke aku ni kaki mengata blind date ni ?? hahaha* Jom sambung balik ... Lega betul bila dah samapai AP ..... Tahu tak kat bahagian hujung McD AP tu kan ada orang jual macam cekak berlampu , tongkat , bla.. bla..bla ... Masa eycha dah perasan mamat tu eycha bagi lah tahu kawan eycha tu , nasib baik juga eycha dah tengok muka mamat tu ... Tapi .... Tapi .... Yang membuatkan eycha gundah gelana bukan-nya muka mamat tu yang buleh tahan la , taaaaapiiiiii , eycha tengok ade budak main tongkat fairy yang ber-lighting tu ... Ya Allah ..... Hati ni rasa nak beli je , taaaaaapiiiii kawan eycha dah tarik eycha pegi kat mamat tu .... Huaaaaaa ... Nangis guling2 aku ... Dengan kaki yang berat , eycha pun melangkah masuk ke dalam McD ... Ceh , kawan eycha tu pulak bule biakan je eycha jalan ber-iringan dengan mamat tu , lepas tu main gelak2 dekat belakang sebab eycha pakai baju yang sama corak dengan mamat tu .. Grrrrr .. Ley tahan gak kawan aku ni , elok2 aku tak perasan terus jadi serba ta kena je ... Nama mamat tu Kamal , haih ..... Tahu tak mamat ni , sesuka hati dia je nak bidas kata2 eycha . Selalu nya eycha yang menang kalo bab bidas membidas ni , tapi malam tu ... Grrrrrr ... Benggang tahap cipan lembu ... Stress aku .. Kalau jumpe dia lagi , memang aku bagi smash je ... Tapi sebelum tu kena penuh kan ilmu didada dulu ... Hmmmm ... Mamat ni good looking la jugak tapi tetap TAK BOLEH lawan LEE MIN HO .... Hmmm ... Mamat yang pertama berjaya menaikkan suhu muka aku ke tahap mendidih ... Tapi relax la babe .... Eycha buat muka , control cute je , ta - nak - lah nampak sangat yang eycha nak mem-smash dia ... Hahahah ... Rasanya tak akan ada kali ke - 2 sebab mamat tu kan kawan eycha ... So let this feeling fly away ... I believe i can fly .. *tetibe .... Babai .. Muahx .. Muahx .. Muahx ...

No comments:

Post a Comment