When I close my eyes , I see that smile.....

Monday, January 16, 2012

Salah faham yang tak disengajakan ....

Pagi yang mengantuk sangat .
              Kali ni eycha nak bagi tahu pasal salah faham yang dah hampir 5 6 tahun terjadi tanpa eycha ketahui . Eycha tahu pun daripada kak ara semalam ... Masa tolong kemas office kak ara tibe2 benda ni di bangkitkan . Salah faham yang membuatkan eycha rasa nak guling2 dekat jalan raya ber-tar tu hah ... Amik kau ... 


Salah faham ni antara eycha dan epul .
             Tahu kenapa eycha cakap salah faham ni boleh buat eycha rasa nak guling dekat jalan ?? Sebabnya epul selaku kawan baik eycha ingat eycha suka dekat dia. ( Suka dekat sini bermaksud CHENTA okay ) Macam mana pulak boleh timbul hal ni kan .. Ni cerita dia .


Sekitar 5 , 6 tahun yang lepas .
           Masa tu eycha adalah seorang budak yang dalam diam-diamnya jahat .. Eycha tak buat jahat terang-terangan ... Eycha buat secara sembunyi ... So kepada sesiapa yang pernah cakap eycha baik tu , better korang fikir balik ye ... Eycha dan beberapa kawan eycha ni suka mengenakan boys yang perasan bagus serta kena kan sesiapa sahaja yang malang untuk dijadikan bahan experimen . Straight to the point , masa tu epul suruh eycha cari-kan teman untuk dia . Lepas eycha ber-bincang dengan beberapa kawan eycaha yang satu kepala ni , we all decide Z akan layan epul ... So diaorang pun berkenalan lah sampai epul betul2 falling in love dengan Z ... Dan we all rasa seronok sangat ... Bila Z tak ada mood nak layan epul , eycha atau kawan yang lain akan layan epul .. Hahaha ... Perangai tak boleh blah.... Bila dah selalu sangat main caring2 , Z mula jatuh cinta dengan epul tapi we all dah nasihat yang ni untuk suka2 ... Eycha dah pening dah macam mana nak stop kan game ni ... Entah macam mana satu hari tu kantoi .. Kantoi nya pasal epul ingat eycha yang kacau dia ... Dan rupa-rupanya epul ingat eycha suka dekat dia sampai sanggup kacau dia dalam telefon .. Hello , what for eycha nak buat macam tu sedangkan hari2 eycha dok melepak dengan dia .... Rupa2nya dalam masa 5,6 tahun ni epul masih fikir yang eycha suka dia .. Oh! My... My.... Please tell me what should i do ?? Arghh !!! For me to be in love with my best friend is forbidden .... Say NO to your bestfriend LOVE! NO! NO! NO! Ya ALLAH , berilah aku kekuatan untuk bersua muka dengan epul lagi ... Malunya aku ya ALLAH ... Haih ! Kenapalah epul boleh fikir sampai macam tu sekali ... Padahal masa tu eycha punya-lah dok admire dekat abang L ... Mish pulak dekat abang L ... Huhu ... Tetibe lari topic ...


I hope this misunderstood can be resolved ....
I hope i can see him again ... Smile at me like our first meet .. Hope you still remember me abang L !!!!

1 comment: