When I close my eyes , I see that smile.....

Tuesday, April 11, 2017

Lunch , Pisang dan CICAK .

Happy lunch hour blogies..!

Makan apa je tu..? Dah kenyang..? Alhamdullilah tepok perut. Sebenarnya nak cerita kejadian baru je terjadi tadi.

Disebabkan sekarang ni cuaca panas saja, kami decide untuk makan dalam office je. Lepas makan boleh kroh kroh... Ha ha ha.. Nak dijadikan cerita selesai makan tadi , kita ternampak CICAK dekat dengan pintu nak ke tempat makan.Euuuu geli kot... Lepas tu, nak pastikan CICAK tu dah mati atau belum kita baling tisu dekat dia sebab nak lalu situ nak ambil telefon dekat belakang .. Bila dah kena baling dengan tisu cicak tu TAK GERAK weh which mean its dead.. Ha ha ha. Jadi dengan berhati- hati kita melangkah pergi ambil telefon. Tiba sampai depan pintu dapat satu IDEA nak menjerit sebab nampak EMMA tengah belek-belek pisang dekat meja EN.Amir. OMG can you guess what happen next...? Har Har Har Har.

Yeah I scream " Dia gerak". Ya Allah Emma punya menjerit. Kak is pulak gelak-gelak suka. Hahahahahahahahahahahahahahahahahah.. Maaflah EMMA, tapi memang kelakar dodol.

Haaaaa, itulah cerita lunch kami.

Nota : Korang JANGAN ikut perangai macam ni tau. Sebab tak pasal-pasal kang kena serangan jantung orang tu. Ini pun Emma dah urut-urut dada. Sebab dia jenis mudah terkejut.

Trimass.

No comments:

Post a Comment