When I close my eyes , I see that smile.....

Sunday, November 11, 2012

JMB di Ego S ???

Hello bloggerssss ....

Ha ..... Mesti ta tahu JMB tu ape kan ???? Ia nya short form untuk Join Management Body .... Ala kalau yang duduk rumah flat tu mesti tahu sebab itu nama pejabat pengurusan maintenance .... Majlis Perbandaran yang bagi nama JMB tu ..... So mari kita zoom out in ....

Malam semalam eycha teman kak ara hanta makanan dekat adik die ... Sekali masa sampai kat motor , kak ara dengan tak semene-mene nye nampak no. plat kat bawah ni ....





Waktu ni malam , tengah malam dah pun ... Tu yang berani tangkap gambar tu sebab tak ade orang ...

Kepada tuan motor maaf kan saye ye ???

Lurve eycha , excella bussiness centet ...

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment