When I close my eyes , I see that smile.....

Tuesday, November 13, 2012

Head and Shoulders Green Apple ..

Hello blog !!!!

Ta tahu lah eycha lambat atau bende ni memang baru .... !!! Tapi sememang nye ni barang baru ..... Eycha cakap dekat kawan2 eycha pun diorang ta tahu .......

Ye ini bukan cubaan ini betul2 .... Eycha dah beli pun head and shoulders green apple shampoo ni ... Bau apple dy memang kaw2 luuuuuu .... Kaw hado ??? Eycha hade .... Lepas beli terus pakai walau pun sebelum beli tu da basuh ranbut .... Memang fanatik apple eycha ni !!!!



Terima kasih H & S

Lurve eycha , bersama montel ...

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. eh dah ada bau apple eh.. aida head n shoulder nie tak leh guna pulak cam tak sesuai. bau apple hijau memang sedap kan? :)

    ReplyDelete
  2. sedap sangat ... addict with apple !

    ReplyDelete