When I close my eyes , I see that smile.....

Friday, August 31, 2012

Ikhlas kah dikau ?

Hello....
Malam ni eycha nak feeling2 sadis ok ? Jap ambil mood dengan membaca bab sedih ANDAI ITU TAKDIR-NYA ..... Ok mood dah masuk ni .... Jum zoom out in apa cerita .

Ini bukan entry pasal pak we ye wahai rakan alam maya ku !
Ini kisah tentang persahabatan yang terjalin antara anda dengan eycha !
Post ini tidak di tuju kepada sesiapa pun . Siapa makan Cili , dia TERASA pedas ok ?

Eycha na tahu ni , engkorang yang kawan dengan eycha ni betul2 ikhlas ke ? 
Cer korang take 5 sekejap lepas tu fikir ....

# ikhlas ke korang kawan dengan eycha .?
# ape sebab korang kawan dengan eycha ni ?

2 benda tu je eycha nak engkorang fikir ... Bukan apa , eycha pernah jumpa ada orang kata .....

* aku kawan dengan kaw sbab kesian je .

So , meh sini lah eycha nak bagitau ... Engkorang tak perlu jatuh kan simpati korang pada eycha . Eycha tak tahu tang mana yang eycha perlu kan simpati dari anda . Rasa nya eycha cukup sifat lagi , tak ada cacat ape2 lagi . Korang eycha nak cakap sikit ni , berkawan ni tak perlu ade sebab macam tu . 

Lagi satu yang eycha tak suka bila dah lama berkawan tiba2 kena pilih antara pihak 'a' dan 'b' . Haduiyai ... Korang ni bukan zaman bawang merah , bawang putih lagi tau . Kita ni ade hak masing2 yang telah ditetap kan . Jadi jangan lah engkorang yang ' durjana ' ni cuba meragut hak tersebut ! Kalau dia nak kawan dengan siapa pun biarlah dia . Dalam berkawan tolong lah jangan wujud kan perasaan CEMBURU antara satu sama lain tu . Percaya lah perasaan tu yang akan hancur kan sesuatu hubungan tu .

Ok itu je luahan kali ni ....
Lurve eycha , rumah mak kak ara .

No comments:

Post a Comment