When I close my eyes , I see that smile.....

Thursday, November 17, 2011

Malaysia I love you ...

Mesti dah tahu kan kalau tengok title tu eycha na post pasal ape ... Pasal Malaysia vs Indonesia la ... Walaupun menang tipis tapi tetap menang okay ...? Eycha betul2 tak suka cara permainan pasukan indonesia .. Main kotor , main ganas .. Hello ni game so adat lah tu menang atau kalah .. Yang paling tak boleh blah masa apek ( penjaga gol ) tergelincir salah seorang penyokong indonesia buat isyarat mengejek .. Tak baik la ... Walau pun kita benggang tapi jangan lah buat sampai macam tu sekali . Lagi satu pasukan indonesia yang banyak buat servis ialah pemain import . Yang rambut kerinting separuh tu . Haiya ... So harap anda faham la ye ...
Okay nak tido .... babai ..

Malaysia - 1
Indonesia - 0

No comments:

Post a Comment