When I close my eyes , I see that smile.....

Tuesday, October 25, 2011

Manusia yang jenis Lalang !

Dah lama eycha tak blogging , rindu dekat blog .. hehe ... Busy-nya eycha tak lah sangat cuma sibuk sangat main game , operate gg , lepas tu kerja ... Memang balik kerja dah tak bukak computer dah .. Eycha nak lepas benggang pasal hamba allah yang tak ada pendirian tetap .. Macam lalang betul ...

Ada lah kan seorang hamba allah ni ,datang dekat family eycha nak minta tolong . So eycha la yang kena buat surat , tahu tak kalau nak buat2 official letter ni eycha memang malas sebab kita kena susun ayat chantik2 kalau tak kena reject ! Lepas family eycha dah betul2 nak tolong dia tahu tak dia cakap apa ??

" Kita ni macam buad kerja sembunyi2 "
" Nanti masa pemilihan tu aku confirm diaorang akan jatuh "
" Kita tak boleh turunkan duit maintenance lagi sebab hutang banyak "


Kepala hotak kau la mak cik ! Kejap cakap lain lepas tu lain . Memang macam keling la . Cuba lah berpegang pada prinsip tu sikit . Ni tak masa marah macam2 kau nak buat tapi bila dah surut marah kau tu , sesuka hati kau je kau nak cakap hapew . Betul2 macam lalang . Ditiup ke kiri pergi kiri la kau , ditiup ke kanan ke kanan la kau lentok .. Haip .. fening !

No comments:

Post a Comment