When I close my eyes , I see that smile.....

Saturday, December 8, 2012

23 hours more !

Hello blog.....

Lagi 23 jam masuk 9hb december 2012..... Yeah itulah tarikh adik eycha lahir....
Eycha dah siap order cake .... Rm 100 .... Sekali siap hantar .... Since adik eycha balik minggu ni ... Boleh lah kita orang celebrate kan untuk dia .... 

Tapi mak pula yang sibuk dengan kerja ....
Tak tahu lah mak dapat join ke tak ?
Yang adik eycha pulak sibuk nak pegi konsert dekat Sepang tu !
Haish ! Macam dah tak ada hari lain pulak konsert tu nak buat ...
Start konsert kata nya pukul 2 habis mungkin dalam 12 - 1.00 a.m ...
Mak aih ! Lama eycha nak tunggu tu ...
Budak ni pun boleh tahan sengal nya ...
Tak kan tak ingat birthday sendiri !

Sekian sahaja luahan saya !
Eycha , ampang !

No comments:

Post a Comment