When I close my eyes , I see that smile.....

Wednesday, August 8, 2012

Mereka² yang berada dibelakang eycha ☺

Hello.
Pagi ni eycha dengan rajin nya nak menghapdate pasal kawan² yang sentiasa support eycha . Sebab nya eycha buat entry macam ni kerana nak mereka tahu bahawa eycha menghargai diaorang . Gramatis tak ayat eycha ? Cam gampang . Ok susunan kita mulakan mengikut tahun dan bulan kelahiran mereka . Jum zoom out in .

Kak Araniza .


* Die lahir pada 08 August 1991 . 
* Eycha mule kenal dengan die mase eycha kerja dekat 7 eleven dulu .
* Mule² kak ara ni sombong gile , eycha jumpe cuma senyum je ... 
* Tapi bila dah rapat macam siot je perangai ...
* Hobi ketawe berdekah² sampai muka merah .
* Buat masa sekarang ni , mana ade eycha situ ade kak ara ....
* Kalau nak kenal dia sila klik alamat ni

Mohd Ramdani .



* Dia lahir pada 18 March 1993
* Merangkap sepupu eycha
* Walaupun dia cuma ade kadang² tapi bile eycha bercerita dengan die , die boleh jadi pendengar yang baik ...
* Nama manja donat or danny ...
* Kalau terasa berkenan dihati click facebook ni . Single lagi ni .

Acap


* Nama sebenar Ishak
* Budak ni lahir pada 03 April 1993
* Kawan eycha dari kecik ni
* Budak ni memang kaki cool , kaki brutal .
* Hobi dia mengutuk orang je .
* Walaupun brutal , rock kapak macam mana pun bila eycha cerita masalah dia ok je layan dengan eycha .
* Cara memujuk dengan bagi eycha benggang ...
* Terasa nak kenal click ayat ni

Azfarina Mohamad


* Keluar ke dunia pada tanggal 10 May 1993 kalau tak silap .
* Eycha pernah bergaduh dengan dia , agak teruk lah juge ...
* Tapi dah baik ... Bila eycha ade masalah dia dengan lantang nya meng-sound org itu ... hahaha
* Hobi die mengacau orang ...
* Dia ni peminat jepun ....
* Nak tahu lebih lanjut layari  di laman ini untuk kenal dia .

Nur Amalina



* Kewujudan dia pada tarikh 18 August 1993
* Mula berkenalan dengan eycha masa form 3 tapi masa tu tak rapat sangat .
* Mula rapat masa akhir form 4 .
* Minah lemah lembut ni taw ... Hahaha .
* Oh ye mase form 5 dia selalu jadi assistant eycha untuk subjek geo ..
* Hobi dia suka memukul eycha ...
* Kalau kita pukul dia habis kulit dia merah² . Almaklumlah berdarah campuran cina .
* Ni facebook dia 
p/s : atas alasan tertentu eycha terpaksa guna gambar diatas .

Noor Asyura .


* Keluar ke dunia pada 13 September 1993
* Die digelar ' baby girl ' kepada eycha
* Brutal dia memang tak boleh blah .
* Eycha pernah juga bergaduh dengan die , semua nya gara² benda yang tak penting .
* Eycha memang suke manje² dengan dia .
* Kenal syura di sini .

Eca .


* Nama sebenar Saifullah .
* Melihat dunia pada 17 September 1993
* Best friend lelaki lah ni .
* Rasa nye tak perlu cerita pasal dia ni sebab kalau korang bace entry² yang lepas mesti ade nama dia .
* Cuma sekarang ni dia busy , jadi tak selalu lepak dengan eycha dah .
* Kadang² dah jadi macam abg eycha pula bila dia selalu tegur eycha punya kesalahan .
* Lai² kenal dia dengan ke muka buku dia .

Dayah .


* First time celik mata pada 15 October 1993 .
* Mula rapat dengan eycha form 5 .
* Peminat J-pop dan K-pop .
* Suka buat kerja gila .
* Suka melawan eycha .
* Jom kenal dia dekat sini .

Ok , kalau nak di bahagi kepada 3 group .

Group pertama jatuh kepada mereka2 ....



Group ke dua pula kepada mereka :




group ketiga adalah :

AZFARINA



Ini sahaja karutan eycha .

Lurvr eycha , sg. congkak .



No comments:

Post a Comment