When I close my eyes , I see that smile.....

Tuesday, August 7, 2012

Daya Penarikan.

Hello again....
NI bukan cerita pasal susuk , or something yang berkaitan sains ....... Ini pasal kawan2 lelaki eycha yang semakin hari semakin hensem ..... Sungguh menggugat ke imanan mata ku . hahahahah . Buat masa ni ada 2 orang yang berjaya menarik perhatian eycha ....

Yang sorang ni muka dia macam Lee Min Ho sebab tu eycha sukeeeee . Oh ! Mengelaba . Dulu eycha tak lah berape nak pandang die ni .... Tapi lepas dah matang ni ... Sungguh WoW ! Tapi mase kecik2 dulu pon eycha tak berape nak rapat dengan die ni... hahahah . Tapi die je yang rajin tegur eycha.... Eycha malas nak mampos nak tegur dia .... Sorry .... Tapi eycha tak pernah abaikan awak .... 

Yang kedua ni pulak baru jap tadi jumpe .... Alahai .... Makin hensem , tough , ilmu agama pun ade .... Al maklum lah budak tahfiz .... Wah !!! suke ..... Dia ni pun friendly dengan eycha ... Tak pernah nak sombong selalu tegur eycha dulu ...

p/s : nampak macam eycha sombong kan ? tapi tak la....

Ok ni je ....

Lurve eycha , ampang ...

No comments:

Post a Comment