When I close my eyes , I see that smile.....

Monday, July 30, 2012

Eycha rindu die , adakah die juge ...

Hello.....
Firstly , jangan dok fikir ini berkaitan lelaki ok ? Ini adalah berkaitan Cik Nur Amalina Bt ........... Hahahahah ..... Sikit2 cukup la kan .... Entah kenape eycha tibe2 teringat kenangan bersama dia .... Mana tak nya waktu eycha sedey , down , die ade bersame eycha .... ( terasa menyesal pabila ade sikit mengutuk dia ) Maaf kan daku wahai teman ... Bile ingat dia air mate ni rase nak jatuh je .... Die seorang yang cukup lemah lembut tapi tang mencubit ... Sakit oi .... Dalam ta sedar rupa nya eycha salah menilai kawan .... Kawan yang eycha anggap boleh menyimpan & bersama eycha bile susah rupe nye meleset ... Yang datang pada eycha adalah Lina & beberapa org lain .. ( nanty cerita ) .... Die yang tahu betape hancuss nye hati eycha bile kawan  rapat eycha tikam eycha ... Amalina tetap bersama eycha .... Macam mana amalina bagi semangat untuk eycha terus jawap SPM .... Mase SPM macam2 dugaan tok eycha ... Thanks Amalina .... 


Da la .... Ta sanggup na taip ag .... Sedih ni ....




Lurve eycha Ampang ....


p/s : post ni dah lama tp sbb org tu na bace eycha publish kan jek .... hahahahahah 
kepade kaw yang bace !!!!! Sila maaf kan saya & jangan GELAK !!!!!

No comments:

Post a Comment